Жена чрез обява в интернет с обещание за лесно отпускане

...
Жена чрез обява в интернет с обещание за лесно отпускане
Коментари Харесай

Жена мамила наивници с обещание за кредити до 100 000 лева

Жена посредством публикация в интернет с заричане за елементарно разпределяне на до 100 000 лв.. Районният съд в осъди 26-годишната Д.Ч. на година и два месеца отнемане от независимост с тригодишен изпитателен период.

Потърпевш на лъжливата скица, по която се подлъгват главно хора с неприятна кредитна история и изпаднали в тежко финансово състояние, станал М.С.

На 11 юли 2017 година звъннал на посочения в обявата телефон и изискал оптималната сума. Д.Ч. записала персоналните му данни и след два дни му се обадила с напътствие да изпрати до офис на куриерска компания в Пловдив 90 лв. за кандидатстване. Два дни по-късно поискала 120 лв. за такса за застраховка на заема.
свързани новини9915на 07.04.20205143на 14.09.2019
И двата превода били направени от пострадалия и получени персонално от измамницата в офиса на куриерската компания. След това мъжът неведнъж звънил да си желае заема, само че никой към този момент не отговарял на посочения телефон. Тогава пуснал тъжба в полицията.

По видеозаписите в куриерската компания и от почерковата експертиза на разписките проверяващите привлекли дамата към наказателна отговорност. Тя обжалвала решението на Районния съд в Русе, само че въззивната правосъдна инстанция го удостовери. Присъдата към този момент е дефинитивна.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР