Жена, чието име не е съобщено, е дъвчела любимия си

...
Жена, чието име не е съобщено, е дъвчела любимия си
Коментари Харесай

Шок: Жена отхапа човешки пръст от бургера си СНИМКИ 18+


Жена, чието име не е обявено, е дъвчела обичания си сандвич в заведение в Санта Круз, Боливия, когато направила ужасяващо изобретение – в месото на бургера й имало разлагащ се човешки пръст. Снимките на страшната находка бързо станаха шлагер в обществените платформи, предава.

Последва следствие, което сподели, че историята зад пръста в сандвича не е чак толкоз шокираща.

„ Установено бе, че хамбургерът е бил продаден в това заведение и в него е имало част от пръст на служащ, който изгуби два пръста няколко дни по-рано “ – е оповестил пред локална медия Хорхе Силва, зам.-министър с сектор отбрана на потребителите.

Следствието обясни, че чиновник на месодобивната фабрика, която доставя бургери на 20 ресторанта в региона, е изгубил два пръста, до момента в който работел с машина за рязане.



Той незабавно бил закаран в болничното заведение, само че единият пръст по този начин и не бил открит. В момента на случая индивидът обработвал към 75 кг месо.



Било е обявено, че цялата тази партида е бракувана след случая, само че очевидно част от продукцията, и то несъответствуващата, е достигнала до ресторанта и там е свършила в чинията на ужасената жена.

Разследването продължава и е под персоналното наблюдаване на зам.-министъра Силва.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР