Жена беше простреляна, докато играе хоро при посрещането на Новата

...
Жена беше простреляна, докато играе хоро при посрещането на Новата
Коментари Харесай

Простреляха жена, докато играе на новогодишното хоро

 Жена беше простреляна, до момента в който играе хоро при посрещането на Новата година. Тежкият случай е сниман инцидентно с мобилен телефон. Инцидентът се е случил в един от крайните квартали на Ловеч. 

В първите минути от новата година съседи се събират, с цел да си я честитят. Те се хващат на хоро, когато внезапно една от дамите се свлича на земята.  Първоначално хората считат, че на 42-годишната Теодора й е прилошало. В следствие в Спешна помощ виждат продупченото й яке, както и следите от кръв.

" Гледахме ги по какъв начин се веселят и виждам по какъв начин политна и се свлече. То стана за секунди. В първият миг си помислих да не е инсулт. След това видяхме, че тече кръв отляво ", описа Неврие Сабриева - съседка на потърпевшата.

" Аз бях вътре в гаража и беше поставено за почерпка. Изведнъж ми споделиха: жена Ви падна. И се затичах и видях, че паднала. То в клипчето се чува, че някой откъм гърба гърми. Може да е гръмнал някой на направления ", смята Мирослав Тодоров - брачен партньор на простреляната.

Куршумът е 22 мм, към момента не е изваден от тялото на дамата, която обаче е без заплаха за живота. Предполага се, че изстрелът е създаден инцидентно в разгара на празненството. От полицията и прокуратурата отхвърлиха коментар, заяви Нова.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР