Жена беше похвалена, че се разведе със съпруга си само

...
Жена беше похвалена, че се разведе със съпруга си само
Коментари Харесай

„Разведох се със съпруга си 48 часа след като се омъжих за него – шегата му беше унизителна“

Жена беше похвалена, че се разведе със брачна половинка си единствено 48 часа откакто произнесе брачните си обети, тъй като той я засрами в огромния им ден. Тя изясни по какъв начин брачният партньор й, Джейк, почнал да гледа видеоклипове със сватбени смешки в навечерието на техния специфичен ден - и макар че заречен да не прави сходно нещо на сватбата им, той я пренебрегнал.

Преминаване към Reddit, сподели тя: „ Наред с други неща, тези видеоклипове посочваха неуместни фотоси на булката, която се пускаше на проектор пред цялата стая или лицето на булката беше разрушено в тортата. Веднага му споделих, че не желая нищо по този начин на нашата женитба. Той единствено се засмя и сподели, че не възнамерява нищо сходно.

„ Мислех, че това е краят, само че го хващах да прави странни ангажименти с приятелите си. Той ненадейно изиска да избере сватбения фотограф и тортата. " Благодарна, че демонстрираше интерес към планирането на сватбата им, тя го насърчи да се свърже с фотограф и пекарна, с цел да тръгне топката.

" Напомних му в деня преди този момент, в случай че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР