Жена беше критикувана онлайн и наречена чудовище“, защото боядиса кучето

...
Жена беше критикувана онлайн и наречена чудовище“, защото боядиса кучето
Коментари Харесай

„Хората ме наричат ​​чудовище, защото боядисах кучето си в розово – искам то да подхожда на облеклото ми“

Жена беше подложена на критика онлайн и наречена „ страшилище “, тъй като боядиса кучето си, с цел да подхожда на облеклото си.

Някои хора обичат да обличат кучетата си, а други го ненавиждат. Напоследък наклонността стана по-популярна, откакто притежатели на кучета споделиха трендовете в оформянето на кученце в обществените медии. Но основателят на наличието Сабрина Лоу от Бразилия откри, че хората не са толкоз впечатлени, откакто е боядисала козината на кучето си.

Сабрина споделя, че е решила да съобрази кучето си с нейния „ тип “, откакто е видяла нещо сходно онлайн. „ Хората изпратиха доста персонални известия, че атакувам кучето “, сподели тя.

Сабрина Лоу, която има 90 600 почитатели в Instagram (@eusabrinalow), попадна в заглавията в предишното, тъй като правеше смешки с към този момент някогашния си другар MC Leléto и споделяше фешън хакове „ направи си самичък “. На скорошна фотография, споделена онлайн, 22-годишната може да се види облечена в розово сако с розова чанта. Кучето й е седнало в скута й...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР