Желязната дама от Мастършеф Силвена Роу е станала баба преди

...
Желязната дама от Мастършеф Силвена Роу е станала баба преди
Коментари Харесай

Силвена Роу страда за новородената си внучка Иззела

Желязната дама от „ Мастършеф ” Силвена Роу е станала баба преди месец и половина, само че към момента не е виждала онлайн своето първородно внуче. Бебето е момиченце и е проплакало за първи път на 11 август. До ден сегашен обаче звездната му родственица го познава само от фотосите и клипчетата, които таткото й изпраща през интернет, научи HotArena.

Малката внучка на Силвена Роу носи забавното име Иззела. Тя живее във Англия дружно със своите родители, а щастливата баба най-малко към този момент остава в Дубай, с цел да държи под око своите два ресторанта в емирството. По информация на „ Уикенд ” топ кулинарката е била в Англия месец преди да се роди бебето. Това излиза наяве от нейни включвания онлайн в обществените мрежи през юли, в които самата тя изяснява, че се е прибрала в Лондон. Явно обаче това нейно посещаване на Острова е било последвано от завръщане в емирството и до през днешния ден звездата не е имала опция да пътува назад за Англия, с цел да се запознае онлайн с новороденото си внуче. Засега следи развиването му единствено от разстояние.

Според началник Роу дребната Иззела е наследила от баба си сините очи и положителния вкус. Всъщност очите на Силвена има и нейният наследник – таткото на детето, излиза наяве от фотоси на младия мъж, които „ Уикенд ” откри. Той извънредно доста наподобява на своята майка, наследявайки от нея и чертите на лицето, и високия й растеж, и мощната й спортна фигура. „ Уикенд ” откри фотоси и на снахата на Силвена Роу. Съдейки по фотосите, тя има връзка със сина й доста от дълго време, само че двамата подписват брак едвам преди две години. Малко след сватбата Силвена става част от журито на „ Мастършеф ”, а в едно от интервютата си тогава споделя, че се надява да стане баба в близкото бъдеще. Тази имитация в оня миг не прави усещане на никого. Но очевидно синът и снахата на готвачката са я чули и са се заели да изпълнят това предпочитание.

Бебето е наследило освен очите, само че и зодиакален знак на своята баба по бащина линия – Лъв. Това бе разказано от кулинарката в предаването на Би Ти Ви „ 120 минути ” малко преди рестарта на „ Мастършеф ”. Заради пандемията напролет бяха излъчени единствено половината епизоди от настоящия сезон на шоуто, а в този момент почитателите чакат и другата половина.  Силвена Роу има двама синове. Засега обаче единствено единият е фамилен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР