Jelly Roll е съдена от базирана във Филаделфия група със

...
Jelly Roll е съдена от базирана във Филаделфия група със
Коментари Харесай

Jelly Roll е съден от сватбарска група от Пенсилвания със същото име, обвинена в накърняване на репутацията с престой в затвора

Jelly Roll е съдена от основана във Филаделфия група със същото име, която твърди, че кънтри звездата е нарушила нейната комерсиална марка и нанесе на бизнеса си „ непоправима щета “.

Искът, заведен предходната седмица, твърди, че сватбената и благотворителна група Jellyroll има комерсиалната марка Jellyroll и употребява името от 1980 година, четири години преди раждането на 39-годишната певица.

„ Ищецът, професионално прочут като Джелирол, обезпечава музикален и вокален акомпанимент за празнични и благотворителни събития първо в долината Делауеър, а в този момент и в цялата североизточна част на Съединените щати най-малко от 1980 година, в това число, наред с други забележителни събития, две появи в Белия дом за президента Джордж У. Буш и фамилията му “, се споделя в дело, получено от FOX Business.

„ Обратно, ответникът, който е роден едвам през 1984 година в Антиохия, Тенеси, твърди в оповестени изявленията, че майка му го е наричала Желе Рол като малко дете. “

Искът твърди, че името на Jel...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР