Железопътният транспорт в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия е парализиран поради

...
Железопътният транспорт в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия е парализиран поради
Коментари Харесай

Ураган помля Германия

Железопътният превоз в немската провинция Северен Рейн-Вестфалия е неподвижен заради урагана Еберхард, съобщи сп. " Шпигел ", представено от Монитор.
Поради неподходящите метеорологични условия немската метеорологична работа разгласи предизвестия за стихия за множеството региони от Северен Рейн-Вестфалия, по този начин и за Хесен и Тюрингия.

``
реклама

Мощността на циклона доближава максимума от 12 бала по скалата на Бофорт. Вятърът с такава мощ може да аргументи обилни вреди. Метеоролозите предлагат на локалните поданици да заобикалят открити пространства. В допълнение, прогнозите на времето сочат, че ураганът ще премине през Хесен, където се намира най-голямото летище в страната - Франкфурт на Майн, Тюрингия и северна Бавария, и по-късно ще отидe в източната част на Европа.

През есента на 2017 година в Западна Германия бе ударена от урагана " Херварт ". В Берлин тогава даже беше оповестено изключително състояние.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР