Железниците осигуряват над 10 400 допълнителни места за предстоящите почивни

...
Железниците осигуряват над 10 400 допълнителни места за предстоящите почивни
Коментари Харесай

Повече от 10 000 допълнителни места във влаковете за Великден

Железниците обезпечават над 10 400 спомагателни места за идните почивни дни във връзка Великден. За тази цел ще бъдат увеличени с спомагателни вагони съставите на влакове, които пътуват по главните посоки в страната, заяви БДЖ.

От на следващия ден (20-ти април) до 27-ми април в това число, с увеличени сформира ще пътуват влакове по следните направления: София-Варна-София; София-Бургас-София; София-Пловдив-София; София-Стара Загора-София; София-Свиленград-София; София-Горна Оряховица-София; София-Плевен-София; София-Видин-София; София-Благоевград-София; София-Кулата-София; Русе разпределителна-Стара Загора-Русе разпределителна; Варна-Враца-Варна; Пловдив-Горна Оряховица-Пловдив; Пловдив-Варна-Пловдив.

За клиентите, които избират да закупят билети за своето пътешестване от билетните каси е в ход предварителна продажба за седящи места във всички бързи влакове, които ще пътуват през празничния интервал. Обичайният период за предварителната продажба на билети за седящи места в билетните каси е 5 дни, само че БДЖ има практиката да удължава този период, в случаите когато предстоят по-дълги празнични интервали.

По този метод се дава опция на потребителите на услугата да възнамеряват авансово своите пътувания, както и навреме да закупят билет и резервация за седящо място за желания от тях трен.

Онлайн системата за продажба на железопътни билети също е налична.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР