Желез Железов e кандидат за общински съветник от листата на

...
Желез Железов e кандидат за общински съветник от листата на
Коментари Харесай

Работеща индустриална зона е сред приоритетите на СДС-Варна

Желез Железов e претендент за общински консултант от листата на СДС-Варна , с номер 64 в интегралната бюлетина. Той е регионален ръководител на синята партия. По обучение е електроинженер. Бил е заместник- кмет на регион Одесос, има зад тила си един мандат като общински консултант. В момента е индустриален шеф на дружество за произвеждане на профили. Има стабилен опит в пускане на нови индустриални мощности и усъвършенстване на работещи такива.

- Какви са главните политически послания на претендентите за общински съветници от листата на Съюз на демократичните сили?
- Като достоверна дясна партия ние от СДС-Варна споделяме и ще отстояваме десни политики в ръководството на Варна. Наша съществена политическа цел е превръщането на варненци в същински европейски жители с европейски приходи.

- Какви са целите в управническата стратегия на съветниците от Съюз на демократичните сили?
- Конкретни цели в нашата управническа стратегия са:
На първо място, основаване на финансов и стопански систематичен дирек в ръководството на Варна за прогнозиране и стратегическо развиване.
Едновременно е нужно, увеличение използването на екологични типове превоз, публичен и личен, за повишение качеството на въздуха в града.
И като продължение - създаване на инфрастуктура под мотото „ До дома на всеки варненец “ и благоустояване на вътрешнокварталните пространства и дребните улици, по които минаваме всекидневно.
Всичко това ще докара до основаване на работеща индустриална зона и увеличение на каузи на производството в стопанската система на Варна.
Разбира се, нужно е да се подчертава върху юношески действия и спорт – разпространение значимостта на този бранш и дейна поддръжка на действия като профилактика на здравния статус на мадите и възпитаване на същински български и европейски жители.
В градоустройствен проект, следва да се предизвиква разширението на града в южна посока.
А не на последно място като приоритет е увеличение обсега на обществената и здравна общинска политика.

Обобщено, съществена политическа цел в нашата общинска стратегия е добруването на варненци.

- Какви са съответните задължения и начинания, за които упорстват варненци, хората от Вашия квартал, сътрудниците в професионалната ви сфера?
- Хората, сътрудниците, с които се срещам в всекидневието, желаят елементарни неща – да се движат бързо, комфортно и по хубави улици в града, да дишат чист въздух, децата ни да вървят в красиви и поддържани градини и учебни заведения. Очакват ангажиране на общината с дейности, даващи опция за правене на бизнес, само че освен туристически и развлекателен.
Все неща изпълними, които аз изцяло споделям.

- В каква степен добре стикованият екип е гаранция за ефикасна работа?
- Целите, които сме си сложили, са амбициозни, каквито в действителност постоянно са били, тъй като разполагаме с уравновесен екип, експерти със сериозна подготовка и опит, а това към този момент е гаранция за успеваемост в работата. Относно стиковката, в случай че такава няма, няма и екип.

- Какви съответни задължения смятате за персонален приоритет?
Като човек с богат опит в производството, считам за персонален приоритет основаване на същинска работеща индустриална зона, привлекателна за сериозен и високотехнологичен бизнес. /sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР