Желанието за секс може да бъде повлияно от най-различни фактори

...
Желанието за секс може да бъде повлияно от най-различни фактори
Коментари Харесай

Храни, които убиват сексуалното желание на мъжа

Желанието за секс може да бъде повлияно от най-различни фактори и един от тях несъмнено е храненето. Някои храни са определяни за афродизиаци, които отключват пристрастеност и покачват либидото по натурален път, до момента в който други храни и питиета могат да притъпят желанието за секс. Липсата на предпочитание се свързва постоянно с витаминен недостиг, който въздейства на силата ни като цяло. Ако ни липсват скъпи витамини, минерали, омега-3 мастни киселини, то тялото ни изпитва недостиг на сила и надлежно се усеща спад и в половото предпочитание. Вижте кои храни не са целесъобразни за консумация при мъжете, в случай че сте възнамерявали сантиментална вечер.

Млечни артикули

Имате ли назадничавост към лактозата? Тя се показва в отичане на корема, газове и даже разстройство. А тези признаци са най-неприятното нещо, което може да ви се случи по време на сантиментална среща, която очаквате да приключи в леглото. Според доктор Таз, която разяснява тематиката в Livestrong.com, доста мъже не знаят, че имат лактозна назадничавост и не се лимитират с приема на млечни артикули. А ограничението на тяхната консумация, съгласно нея сигурно ще увеличи половото предпочитание.

Алкохол

Консумацията на алкохол и то в огромни количества е хазартна игра, що се отнася до представянето на мъжете в леглото. Не е належащо да сте въздържател, който не пие и глътка алкохол, само че прекаляването със спиртните питиета няма да ви показа като секс господ, а по-скоро ще е причина за неуспех в интимната сфера. Д-р Таз поучава господата да пият не повече от 2-3 напитки вечер, в случай че желаят да прекарат гореща и незабравима нощ с партньорката си.

Пуканки в микровълнова

Пуканките, изпечени в микровълнова печка могат да са идеално допълнение за една приятна вечер пред тв приемника, само че в случай че планирате еротично прекарване, може да ви попречат. Всички обичаме пуканки, само че се оказва, че в тези, които се подготвят в микровълнова, се съдържа перфлуороктанова киселина. Тя води до ендокринно нарушаване, което намалява равнищата на тестостерона и въздейства на половото предпочитание. Според някои проучвания перфлуороктановата киселина може да има и отрицателно влияние върху женската плодовитост.

Ягоди

Според едни от най-актуалните проучвания на Environmental Working Group’s Dirty Dozen измежду най-обработваните с пестициди плодове и зеленчуци се подреждат ягодите. Д-р Таз споделя, че потреблението на ягоди, които не са органик, може да докара до голям брой опасности за здравето, в това число и до намалено либидо. Тези пестициди са ендокринни извършители, които покачват естрогена, само че понижават тестостерона и най-общо казано, нямат позитивно влияние върху половото предпочитание.

Мента

Ментата може да има голям брой потребни свойства като ободряване на дъха, усмиряване на болки в корема, облекчение на киселини, повишение концентрацията, само че тези ароматни зелени листенца не се отразяват по този начин позитивно на мъжкото полово предпочитание. Според доктор Таз ментолът има свойството да намалява равнищата на тестостерона, което пък е обвързвано непосредствено с мъжкото либидо.

Скариди

Скаридите са с малко калории, което ги прави желана диетична храна с високо наличие на протеини и голям брой скъпи витамини и минерали. Но не са най-хубавият избор за обяд или вечеря, в случай че очаквате горещи прекарвания в леглото. Химикалът, с който се обработват, с цел да поддържат цвета си, има свойството да покачва естрогена и да понижава тестостерона, а това не ги прави добър вид за господата.

Ленено семе

Повече от 5000 години лененото семе е било употребявано за лекуване поради множеството си изгоди за здравето на индивида. Не единствено е прелестен източник на омега-3 мастни киселини, само че също по този начин доставя с фитохимикали, диетични фибри, магнезий, калий, манган, фосфор, желязо. И въпреки всичко, колкото и да е потребно лененото семе, мъжете би трябвало да помислят хубаво, преди да го употребяват, изключително преди сантиментална вечеря. Лененото семе съдържа лигнин и фибри, които оказват помощ да се подтиква естрогенът, само че в огромни количества намалява тестостерона. А това може да повлияе на половото предпочитание. Това не значи да спрете да го консумирате, само че лимитирайте количеството до 1-2 супени лъжици няколко пъти седмично, не повече. /az-jenata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР