Желанието за промяна на кухнята често започва с оглед на

...
Желанието за промяна на кухнята често започва с оглед на
Коментари Харесай

Как да планирате мечтаната кухня? 4 хитринки, които ще ви помогнат!

Желанието за смяна на кухнята постоянно стартира предвид на нейната хармония. Захабените умивалници, изцапаните стени и остарелите плотове и шкафове са измежду нещата, които освен, че пречат на красивия дизайн и жанр на помещението, само че и ни носят неприятни чувства.

Учудващо или не обаче, когато става дума за ремонт в кухнята, естетиката ѝ постоянно бива изместена от нуждата тя да бъде практична и удобна. И започваме все по-осезаемо да виждаме функционалните ѝ дефекти. Може би имате доста кухненски шкафове, само че те са сложни за постигане. Може би имате великански кухненски остров, само че той е извънредно неудобен.

И по тази причина когато стартирате да планирате новата си, е значимо да концентрирайте вниманието си освен върху естетическата ѝ стойност, само че и практичността ѝ. Хубаво е добре да планирате и обмислите ролята на главните функционални зони на кухнята – зона за отдих, за готвене, за миене на съдове и така нататък А с цел да ви помогнем в тази нелека задача, тук представяме няколко трика и хитринки, които ще ви оказват помощ да планирате съвършената за вас кухня.

Кои предмети да оставите и кои да премахнете?

Ремоделирането на кухнята нормално стартира с преместването или премахването на някои от детайлите в пъзела. Можете да си спестите доста пари и компликации, в случай че оставите някои от главните уреди тъкмо там, където са. Или пък просто да ги преместите.

- Абсорбаторът е измежду уредите, които, в случай че ви служат добре, може да оставите в кухнята. Той елементарно може да бъде изместен. Трябва само да се сложи нов канал и да се затвори остарелият.

- зависят от водопровода. Водоснабдителните канали имат известна независимост на деяние, само че пък дренажът е по-труден за пренасяне.

- Подобно на мивките, преместването на съдомиялните машини също изисква дребна игра с маркучите за източване и електрическите кабели.

- Канализацията и тръбите постоянно са вградени в дома. Затова и в случай че желаете да ги преместите, би трябвало да блокирате остарелия канал и да изградите нов.

- Хладилниците, даже и оборудваните с вода модели, могат да се реалокират относително елементарно, защото водопроводите са дълги. Трябва обаче да имате специфичен контакт, ситуиран в границите на няколко метра от новото местонахождение.

Кухненският остров – имаме ли потребност от него?



Кухненските острови са главен приоритет на множеството проекти за ремонт на кухнята. Колко практични и функционални обаче са те?

Преди да предприемете закупуването на кухненски остров се запитайте дали в действителност имате потребност от него и защо в действителност ще го употребявате. Ако нямате ясна визия за предназначението му, може да се окаже много скъпо наслаждение, от което нямате действителна потребност

За съществуването на остров е нужна много огромна кухня. Целта е да може един остров да извършва функционалностите, за които е предопределен. Поставянето на кухненски остров в кухня със непретенциозен размер не предлага особена изгода и може да направи вашата кухня по-трудна за навигация. Ако обаче сте измежду късметлиите, които разполагат с повече кухненско пространство, в което да вихрят въображението си, то умерено може да заложите на кухненски остров, който дава отговор на стила ви и интериорните ви чувства.

Висококачествените плотове са от главно значение



са може би най-важният детайл в една кухня. Те са част от нея, която е с вас ден след ден и ще бъде с вас дълги години напред. И точно по тази причина си коства да заложите на плотове, които ще устоят във времето.

- Добре е да предвидите по-голям бюджет за плотове, с цел да си осигурите качеството, от което имате потребност. На пазара се оферират голям брой качествени решения - гранит, кварц, ламинат или материал с твърда повърхнина.

- Добре е решение какъв плот да изберете, да вземете навръх стадия на обмисляне, защото плотът е един от най-големите образни детайли в кухнята.

- Освен всичко, в случай че решите в бъдеще да продавате или отдавате чартърен жилището си, верният плот ще притегли вниманието на възможните купувачи или наематели. Често те отдават огромно значение на добре проектираната кухня, а плотовете са съществена нейна характерност.

Не всички шкафове са идентични



са още един от детайлите, които би трябвало да изберете деликатно. Именно те задават тона и чувството на пространството и основават красивата хармония и функционалност.

- Шкафовете, ситуирани над равнището на очите, да вземем за пример над хладилници и печки, са по-малко функционални от шкафовете, намиращи се на по-достъпни места.

- Кухненските шкафове, които се намират на равнището на очите или под него са тези, които оферират действителна опция за предпазване и деловитост при използването на кухнята.

- Когато избирате шкафове, се концентрирайте върху тяхната деловитост. Какво ще рече това? Практичните шкафове са тези, които са лесни за достъп и оферират голям брой разновидности за предпазване. Ако би трябвало да стъпите върху стол, да вземем за пример, с цел да достигнете до избран долап, той евентуално няма да бъде употребен постоянно.

За избора на кухненско обзавеждане, можете да се доверите на. Богатият им азбучник от кухненски шкафове, плотове, гърбове и доста други ви дава опция да изберете точно тази мебел, която дава отговор на стила ви и извършва потребностите на помещението. За да удовлетворят оптимално желанията ви, оферират изработването. Това подсигурява, че ще имате кухня излязла от фантазиите ви, отговаряща напълно на интериорния ви усет и оправдаваща условията ви за деловитост и комфорт. Повече за настоящите им оферти, можете да разберете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР