Желанието на мнозина фенове – две от най-популярните жени в

...
Желанието на мнозина фенове – две от най-популярните жени в
Коментари Харесай

Среща на върха: Бионсе прегърна Меган Маркъл и я нарече „моята принцеса“

Желанието на мнозина почитатели – две от най-популярните дами в света да се срещнат, се сбъдна, когато в неделя вечер Меган Маркъл и Бионсе участваха на едно и също събитие.

Европейската премиера на „ Цар Лъв “ в Лондон (за която ви разказахме към този момент тук) събра херцога и херцогинята на Съсекс с не по-малко известните и обичани Джей Зи и Бионсе , която озвучава Нала в новия римейк на кино лентата от 1994 година

 Меган и Хари Бионсе и Джей Зи Getty

Чуждестранните медии пишат, че музикалната двойка е нарушила протокола , пристигайки след херцога и херцогинята, а съгласно някои Бионсе и Джей Зи са имали и по-многобройна защита.

Певицата се появи в дълга златиста рокля с дръзка цепка и голо рамо , а изпълнителят беше избрал черен смокинг .

Двамата бяха посрещнати топло от Меган и Хари. Камерите уловиха снимаха по какъв начин Меган първа се навежда, с цел да прегърне Бионсе.

B: The baby, so beautiful. We love you guys.
H: And how are the twins?
B: They are not here. They don’t come on every trip. We left them at home. They would loved to have been here
JZ: The best advice I can give you, always find time for yourself
Me: Surreal pic.twitter.com/douyHQQ53r
— Rebecca English (@RE_DailyMail) 14 юли 2019 година
Наблюдатели споделят какво да си споделили двете – съгласно тях Бионсе възкликва „ моята принцеса “ , прегръщайки херцогинята (което може да се прочете и по устните ѝ). „ Бебето, толкоз е красиво “ , е дочута още да споделя изпълнителката, имайки поради синът на Меган и Хари.

Вижте още фотоси от срещата ТУК >>>

Според редица издания Бионсе е споделила още „ обичаме ви “, а Джей Зи е поздравил принца за раждането на Арчи и споделил на двойката: „ Най-добрият съвет, който мога да ви дам: постоянно намирайте време за себе си. “

View this post on Instagram
A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Feb 20, 2019 at 2:49pm PST

Среща сред Бионсе и Меган Маркъл се чака с интерес още откогато певицата и брачният партньор ѝ демонстрираха поддръжка към херцогинята по-рано тази година. Двойката беше решила да одобри по забавен метод оценката си от премиите BRIT в категорията за Най-добра интернационална група. Бионсе и Джей Зи бяха снимали видео, в което пресъздава сцена от клипа им към “Apeshit”, снимано в Лувъра, само че вместо Мона Лиза, на назад във времето се вижда картина на Меган в корона.

Вижте още фотоси от срещата ТУК >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР