Желанието на медиите и демократите съдебният процес срещу бившия президент

...
Желанието на медиите и демократите съдебният процес срещу бившия президент
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев: Тръмп няма да влезе в затвора, ще стимулира кампанията си с делото

Желанието на медиите и демократите правосъдният развой против някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския да се трансформира в международно шоу няма да се осъществя, откакто съдията забрани достъпа на ТВ камери. Тръмп дойде в Ню Йорк в понеделник, с цел да бъде публично задържан за скрити заплащания на порнозвезда, трансформирайки се в първия обвинен американски президент. Toй ще се възползва от процеса, с цел да подтиква президентската си акция за изборите през 2024 година Това коментира Милен Керемедчиев, някогашен зам.-министър на външните работи.

" Не считам, че Тръмп ще влезе в пандиза - той и неговите поддръжници ще употребяват оптимално този развой, с цел да му се подиграят и кажат, че това са единствено политически хватки. В дълготраен проект това би наранило неговата акция и поддръжката за него. Ако досега той е отявленият представител на републиканците за идващите избори, не бих могъл да заложа, че той би спечелил, в случай че се изправи непосредствено против претендента на демократите, който и да е той, единствено да не е Джо Байдън ", означи той.

Проучвания на публичното мнение в Съединени американски щати сочат, че 60% от американците считат, че обвиняванията са били повдигнати вярно, само че 75% също настояват, че това е политически стимулиран развой, сподели Керемедчиев.

Основните съперници на Тръмп за номинацията на републиканците за изборите не се възползват от случая и по-скоро застават зад някогашния президент. Над 150 млн. американци не престават да считат, че той е бил добър президент и огромна част от тях считат, че изборите през 2020 година са били извоювани с машинация от Джо Байдън.

" Тръмп към момента е извънредно мощен измежду републиканците - неговата поддръжка стигна 54%, а акцията му събра 7 млн. $ след повдигането на обвиняванията. Колкото демократите се пробват да го наранят, толкоз републиканците се сплотяват в негова отбрана ", сподели още някогашният зам.-министър, представен от bloombergtv.bg

Основна тематика на президентските избори ще бъде войната в Украйна - дали да се продължи с безрезервната помощ за Киев, както оферират демократите, или да се направи въпреки всичко някаква инспекция по какъв начин се изразходват тези средства, каквито са настояванията на републиканците. Тръмп към този момент съобщи, че би почнал незабавно договаряния с Русия, до момента в който политиката на Съединени американски щати сега е да упорстват за цялостно евакуиране на съветските сили преди започването на диалози, сподели Керемедчиев и добави, че макар обстановката в Европа огромният стратегически проблем за демократи и републиканци във Вашингтон остава Пекин.

" Който и да влезе в Белия дом, връзките сред Китай и Съединени американски щати ще не престават да бъдат като на съществени съперници и военни антиподи ", заключи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР