Желанието да се харесва от противоположния пол е естествено и

...
Желанието да се харесва от противоположния пол е естествено и
Коментари Харесай

10 неща, на които мъжете не могат да устоят

Желанието да се харесва от противоположния пол е естествено и това е повода дамите, които се пробват да намерят отговора на въпроса " Какво харесват мъжете? ", в последна сметка да се стремят да усъвършенстват тези елементи от телата си, които мислят, че карат мъжете да полудяват.

Ето кои са нещата, на които мъжете не могат да устоят:

1. Доброта

Мъжете постоянно виждат положителните каузи, изключително в случай че обмислят дълготрайна връзка с тази жена. Дори учените имат доказателство за този факт. Те споделят, че добротата ускорява вниманието от страна на мъжете.

2. Способността да намират излаз от неловките обстановки

Мъжете не престават да повтарят, че те са привлечени от естествеността както в държанието, по този начин и във външния тип. Оказва се, че вашето реагиране при непредвидени обстановки също е значимо. Ако една жена може да признае, че е направила неточност, вместо да се пробва да я оправдае или да се ядосва, това е метод да притегли вниманието на мъжете.

3. Нокти

Много дами мислят, че никой с изключение на маникюристът им не се интересува от ноктите им. Това обаче не е по този начин. Ноктите са едно от първите неща, които мъжете забелязават в една жена. Мъжете правят оценка високо добре поддържаните и добре изглеждащите нокти.

4. Емоционално положение

Според мъжете една от най-неприятните черти на дамите е негативна визия за света. Мъжете виждат всичко, което ви безпокои в живота и утежнява настроението ви понякога: неприятна работа, кавги с родители, премеждия от неизпълнени фантазии и така нататък. Те стартират да свързват вашето изображение с тъга, до момента в който желаят да имат източник на позитивност. Ето за какво те обичат щастливи дами, които се радват на живота.

5. Финансово положение

Жените желаеха тъждество на правата и го получиха. Това е повода освен дамите да гледат финансовото положение на мъжете, само че и противоположното. Да, тази тематика е доста деликатна, само че е значима. Ето за какво, бъдете сигурни, че мъжете питат за вашите финанси не от любознание, а с цел да създадат и някои заключения. Ако печелите повече пари, в сравнение с той, той може да се нуждае от известно време, с цел да разбере дали е в положение да се изправи пред такава обстановка. Ако печелите по-малко от него, той може да се нуждае от този път, с цел да дефинира дали вашите ползи не са единствено от финансова позиция.

6. Самочувствие

Мъжете обичат да вършат похвали на дами, които самите те знаят, че заслужават тези думи и не желаят да успокояват тези дами, които са привикнали да подценяват хубостта си. Няма по-малко привлекателна жена за мъжете от тази, която постоянно слага под въпрос личната си хубост.

7. Нагласа към другите дами

Ако около вас мине необикновено красива жена и вие извършите негативен коментар, можете да бъдете сигурни, че вашият мъж ще забележи това и ще му направи неприятно усещане. Никой мъж не харесва дами с комплекси и завистливи дами.

8. Стил

Повечето мъже не са доста наясно с стилните трендове и така нататък, само че всички мъже виждат когато една жена се облича със жанр и има усет. Стилът е решителен за една жена, тъй че не се заблуждавайте, че мъжете не го виждат.

9. Броят другари

За мъжете е значимо тяхната другарка да има същински живот, с същински другари. Мъжете се тормозят от неналичието на близки приятелите на дамата.

10. Дрехи с гол тил

Не е вътрешно качество, само че си коства да се спомене. Блузите и роклите с гол тил са превъзходен метод дамите да покажат малко кожа и все пак да наподобяват стилно. Това е извънредно мекушав метод да се покаже хубостта.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР