Желанието да бъдете красиви и стройни, разбира се, не може

...
Желанието да бъдете красиви и стройни, разбира се, не може
Коментари Харесай

Петте най-опасни за живота диети

Желанието да бъдете красиви и стройни, несъмнено, не може да бъде неразрешено. Но от време на време дамите се подлагат на вятъра не просто на сложни, а безусловно на животозастрашаващи диети.

Трябва да се харесвате такава каквато сте, а към отслабването, изключително в случай че е наложително, е належащо да подхождате доста деликатно, не се уморяват да повтарят диетолозите. По-добре е да коригирате менюто си, да премахнете от него нездравословните храни, да ограничите използването на сладко и мазно, да ядете по малко, само че постоянно, вместо да шокирате тялото си.

Също по този начин е доста значимо да спортувате, да се посъветвате с добър треньор, който да ви подбере извършения, с цел да влезете във форма. Диетите, изключително лекарствените, могат да доведат до такива последици, когато към този момент няма да има значение какъв брой тежите, тъй като ще обикаляте непрекъснато ри всевъзможни лекари с вярата да се избавите от страничните признаци.

Кои са петте най-опасни за здравето диети?

Монодиета

Тя лидира измежду най-вредните диети. Това е особено меню, което включва ястия от единствено един артикул. Има разнообразни подвидове на монодиетата: елда, ябълки, кисело мляко и други Менюто може да се разрежда единствено с чай или чиста вода. Продължителността на такова ограничаване може да бъде от 3 до 10 дни. Вредата от подобен режима на хранене е явен - в случай че ядете някой артикул за няколко дни, тогава, несъмнено, няма да има щета, само че толкоз дълго време може предизвиква безсилие. С непотребните килограми ще загубите веществата, нужни за естественото действие на организма. Това ще докара до увреждания на стомаха, черния дроб, бъбреците и панкреаса, като по този метод ще нарушите и метаболизма в организма.

Сладка диета

Сладка диета - просто фантазия за феновете на сладкото, копнеещи стройна фигура. Изглежда доста просто - една седмица ядете единствено шоколадови бонбони и пиете кафе без захар. Твърди се, че яденето на горчив шоколад не вреди на тялото. Но след няколко дни на такава диета, се появяват мощно главоболие, замаяност, отмалялост, неспокойствие. След още малко време работата на стомаха ще бъде нарушена, ще се появи тахикардия, припадъци.

Течна диета

Принципът на течна диета е сходен на правилото на монодиетата, само че вместо един артикул тук имаме ограничавания в консистенцията на храната. Да се яде (или по-скоро да се пие) е позволено единствено да течности, от време на време пюре. Така че тук влизат супи, сокове, смузи, пюрета. Изглежда нелошо, тъй като в този тип можете да употребявате всевъзможни артикули. Но има една специфичност, а тя е че сме надраснали годините, когато са ни хранели единствено с течни и пюрирани храни. Дъвченето на храната е значим стадий от храносмилането, това е един тип начална точка за ферментация. Такава диета е добра единствено за един ден и то единствено, в случай че преди този момент сте претрупали стомаха с нездравословна храна. При повече от три дни течни храни, стомахът стартира да отхвърля отказва всичко. Започва недоразвитост на лигавицата на стомашно-чревния тракт, което в най-хубавия случай ще докара до още по-голямо увеличение на тежестта и в най-лошия случай до увреждане на функционалностите на стомашно-чревния тракт.

Хормонална диета

Това е диетата, която ще те ви убие преди наднорменото тегло да е сторило това. Да стартираме с това, че зори в качеството си на лековит материал хормонаните препарати меко казано са рискови. По-добре е да се въздържите от хормоналното лекуване допустимо най-дълго. Отслабването с хормони е нов стадий в развиването на геноцида. Всичко е доста просто пропагандират псевдо диетолозите. Те твърдят, че това е панацея и може да ядете всичко, което обичате без да се ограничавате, а в това време тежестта ви ще се топи, защото хормоните трансформират скоростта на метаболизма. Известните странични резултати на такава "хормонална рулетка " са: диабет, неплодородие, формиране на злокачествени тумори, парализа, бронхиална астма, кома. Тази диета може да докара до гибел, тъй че зависи от вас.

Лекарствени препарати за намаляване

Странно, само че тази диета е изпреварила даже хормоналната по рискови последици риск. Същността на такава диета е, че човек употребява няколко типа разнообразни добавки на ден. За произхода на такива медикаменти ще премълчим, тъй като може да има разнообразни разновидности. Но към този момент е потвърдено, че един от най-разпространените съставни елементи на такива добавки са яйцата на глистите. Така вие се заразявате с паразити, които последователно стартират да унищожават освен спомагателните калории, само че и вас дружно с тях. Друг вид е прибавянето в състава на тези лекарствени препарати пикочогонни субстанции. При непрекъснатата им приложимост стартира тежка дехидратация, което води до нарушавания в работата на черния дроб и бъбреците. В последно фреме "лекарствата за намаляване " се оферират освен като хапчета, само че и в разнообразни чайове, питиета, прахове и суспензии. Така че не се заблуждавайте от смяната на опаковката.Източник: jenata.blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР