Желаещите могат да кандидатстват както самостоятелно, така и с екип,

...
Желаещите могат да кандидатстват както самостоятелно, така и с екип,
Коментари Харесай

Adidas търси иновативни технологични решения в първия си хакатон в София

Желаещите могат да аплайват както независимо, по този начин и с екип, формиран от най-много 5 индивида

Още по тематиката
Започна гласуването за българския план в конкуренцията Chivas Venture

На първия стадий екипът ще се състезава против още 26 финалисти за дял от 200 хиляди $
4 апр 2018
Платформата, която среща IT фирмите с програмистите

Sloth.Works на Maj.io оказва помощ на софтуерните компании и евентуалните претенденти за работа да се открият по-лесно и бързо
30 мар 2018
Студенти ще показват свои нововъведения на хакатон в София

Младежи ще презентират плановете си при започване на юни на събитието, проведено от Innovation Starter и неправителствената организация " Обединени хрумвания за България "
23 мар 2018 Софтуерни експерти и разработчици могат да се включат в първия хакатон в България, проведен от немския производител на спортни артикули Adidas. Събитието ще се състои на 12 и 13 май в София и е част от поредицата съревнования, които ще се проведат още в Барселона, Мадрид и Амстердам. Победителите от всяка страна ще се състезават на интернационалния край в централата на Adidas в Херцогенаурах.

Задания в конкуренцията

В България участниците в хакатона ще бъдат провокирани да измислят решение на тематика " Подобряване на прекарването на почитателите посредством технологии ". Разработките им могат да включват детайли на игровизация (gamification) или персонализирани цифрови решения. Част от технологиите, които могат да се употребяват по време на хакатона, са JavaScript, HTML/CSS, APIs, Java, C#, C++, Phyton, iOS и други

От Adidas прецизират, че спомагателна информация към заданието ще бъде предоставена малко преди началото на хакатона. Участниците от своя страна ще разполагат с два дни, с цел да приготвят и предадат най-хубавата разработка. Избраният екип, победител в конкуренцията, ще завоюва награди на стойност 10 хиляди лева и място на огромния край в централата на компанията, където ще се съревновава с финалистите от останалите три страни.

Кандидатстването

Хакатонът на спортния бранд е отворен за студенти, инженери, IT експерти и разработчици, като измежду условията е да имат навършени 18 години, а присъединяване е гратис. Те могат да аплайват както независимо, по този начин и с екип, формиран от най-много 5 индивида. Регистриралите се единично претенденти ще имат опция да сформират екип и по време на хакатона. Работният език ще бъде британски, а от Adidas подсигуряват, че участниците ще държат интелектуалните права над основаното решение.

Желаещите да се включат би трябвало да попълнят формата за кандидатстване в уеб страницата на събитието не по-късно от 10 май, където да опишат уменията си и разпределението на екипа. Организаторите показват, че местата в конкуренцията са лимитирани и по тази причина участниците ще бъдат подбрани от екипа на компанията съгласно показаната информация за уменията им.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР