Желаещата да строи крематориум на територията на община Куклен фирма

...
Желаещата да строи крематориум на територията на община Куклен фирма
Коментари Харесай

Желаещите да строят крематориум край Куклен свалиха маските, трошат бариера

Желаещата да строи крематориум на територията на община Куклен компания "Фундамент " ООД прави всичко допустимо през последните две седмици да заблуди кукленци, а и жителите на обитаемоте места в близост, че се е отказала от капиталовите си планове.
Изключително огромна помощ в тези си дейности "Фундамент " ООД получава от низвергнатата кметица на Куклен Мария Белчева. Очевидно е, че двете страни играят в комбина в опит да убедят кукленци, че крематориум няма да има.
Още първоначално от Plovdiv24.bg съзря, че това е опит да се замажат очите на хората точно за планът в последна сметка да се осъществя.

В публикация преди няколко дни ви информирахме, че действително планът е спрян, тъй като от КЦМ сложиха преграда и ограничиха достъпа до обекта на "Фундамент " ООД, който се осъществяваше през частен път, благосъстоятелност на КЦМ. Тогава в писмо, публикувано посредством община куклен, от вложителя обявиха, че се отхвърлят от плана и желаят да им бъде даден достъп до обекта. От общината могат да гласоподават обходен път на компанията.

Още тогава написахме, че подозираме, че зад демонстрирания отхвърли "Фундамент " ООД се пробва, благодарение на общината и кметицата Белчева, да си обезпечи различен път, с цел да възобнови капиталовите си планове. Разкритията ни изнервиха участниците в заверата и те започнаха да си изпускат нервите.

През уикенда представител на "Фундамент " ООД се е опитал собственоръчно да строши бариерата на КЦМ. За случая е формиран протокол от полицията.

Тази демонстрация на експанзия и пресоляването на "отказа " в медиите по никакъв метод не наподобява на дейности на отказал се вложител.

В обръщението си до общината и общинския съвет вложителят се показва по метод, допускащ му да се измъкне от примката на публичното неодобрение при първа опция за това - стига да си обезпечи законни документи за това от Регионална инспекция за опазване на околната среда и община Куклен. На по-внимателните читатели не могат да не създадат усещане фразите, че нови дейности към реализация на инсинератора няма да се подхващат в тъкмо избран парцел, а не по принцип в землището на Куклен, както и че вложителят се отхвърля от дейности по противозаконната реализация на оборудването! Всъщност разногласието е за законното му строителство и употреба, защото при нелегално реализация, инсинераторът по този начин или другояче не може да проработи!

Plovdiv24.bg ще продължи да следи изкъсо тематиката и дейностите на кметицата Мария Белчева и ще ви осведоми, в случай че се подхващат каквито и да е дейности за обезпечаване на достъп до обекта на "Фундамент " ООД и рестартирането по този метод на плана. Ще срещаме кукленската общност с името на всеки един чиновник на община Куклен, който спомага за обезпечаването на достъп на "Фундамент " ООД.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР