Jeep правят едни от най-качествените, атрактивни и мощни возила за

...
Jeep правят едни от най-качествените, атрактивни и мощни возила за
Коментари Харесай

Колко секси е първият пикап на Jeep от 30 години насам

Jeep вършат едни от най-качествените, атрактивни и мощни возила за пресичане на пресечени терени и зимни занимания. Не че не е занимателно и през лятото да се разкарваме с Wrangler без таван.

Тази седмица стана ясно, че слуховете към нов модел на компанията са изцяло правилни и още в края на този месец ще забележим формалното показване на Jeep Gladiator - първият пикап на компанията от 30 години насам.

Преди няколко дни се появиха изтекли изображения на Gladiator в онлайн авто-форум, които разкриват една много апетитна машина.

2020 Jeep Pickup Truck Teased in FCA Dealer Presentation, Features "Real Truck " Capability and 15 Class-Exclusive Innovations! https://t.co/WX5bN7qzmI pic.twitter.com/516WhAEDsg
— JeepScramblerForum (@jeepscramblerfo) November 2, 2018

Твърди се, че пикапът ще е с шаси, сходно на това във Wrangler, и най-вероятно ще има доста от екстрите на линията джипове, като даже опцията за мек таван ще е налице.

Възможно е Gladiator да е с сходен 3.6-литров мотор с 285 коня, шест скорости за ръчна кутия (осем при автоматизирания вариант). Говори се и за трилитров EcoDiesel V6 мотор.

Товаримостта на новия пикап ще е до 800 кг и ще може да тегли ремаркета и каравани до 3500 кг.

Първият Jeep Gladiator е основан през 60-те години и е скъпа светиня за върлите почитатели на Jeep и офроуд прекарванията.

Съвременният вид се обрисува да бъде също толкоз устойчив, пристъпен и мощен. Единствено се чудим каква цена ще му бъде лепната и по кое време ще се появи на територията на нашия континент.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР