Java2Days и CodeMonsters – конференциите за разработка на софтуер, които

...
Java2Days и CodeMonsters – конференциите за разработка на софтуер, които
Коментари Харесай

Най-мащабния форум за софтуерни разработчици GlobalTech Summit- с безплатен билет

Java2Days и CodeMonsters – конференциите за разработка на програмен продукт, които образуват най-мащабното събитие за програмиране и технологии в страната, оповестиха безвъзмезден вход за експерти и запалянковци.Специалният билет се  назовава “Explorer Pass ” и към този момент е наличен
Той дава опция на искащите да се потопят в атмосферата на целия конгрес GlobalTech Summit, под чиято шапка се организират и конференциите за разработчици. Всеки, записал се за “Explorer Pass ”, ще получи достъп до лекции на водещи имена в региона на създаването на програмен продукт.

По време на формалното разкриване международно известни мениджъри ще показват бъдещето на създаването на програмен продукт – от навлизането на изкуствен интелект до провокации, свързани със сигурността, IoT (Интернет на нещата). След това посетителите ще имат опция да се включат в разнообразни софтуерни полемики, които показват тематики като бъдещето на водещи технологии и платформи за разработка на програмен продукт, основаване на сигурен код, блокчейн, основаване на програмен продукт за самостоятелни коли, смарт технологии, чатботове и други.

Програмата включва още панели с водещи специалисти в региона на човешките запаси, на които присъстващите ще могат непосредствено да задават своите въпроси и да получат информация по какъв начин се селектират претендентите по CV, какво е най-важното по време на изявление, какви са бонусните схеми и, несъмнено, ТОП препоръки за сполучливо развиване в софтуерния отрасъл.

За бизнесмените са планувани полемики с мениджъри от водещи софтуерни компании, както и с вложители от Силициевата котловина.
Събитията дават достъп до и специфичните зони “Community Zone ”, “Tools & Platforms ” и #JobsAhead
Пространството “Community Zone ” е място, където посетителите могат да се срещнат с представители на софтуерните общности в страната и чужбина, да се срещнат със съидейници и да разширят контактите си. “Tools & Platfoms ” ще даде опция на посетителите да тестват разнообразни средства за разработка и да разширят професионалните си знания. #JobsAhead е зона за кариерно развиване, където посетителите ще могат да се осведомят за отворените позиции и благоприятни условия за работа на щандовете на софтуерните компании.

На мястото на събитието ще бъде построено и споделено работно пространство в партньорство в водещите co-working центрове в страната. Така посетителите ще имат опция да поработят сред лекциите и да се освежат с кафе и питиета от Re:Charge бара.

Посетителите ще могат да се включат и в голям брой игри с награди, занимателни благотворителни начинания или просто да поиграят тенис на маса, джага или да покажат гейминг умения.
Безплатният “Explorer ” билет е с стеснен тираж и има за цел да запознае посетителите, които досега не са имали опция да посетят Java2Days или CodeMonsters, да усетят атмосферата на водещ международен конгрес и да научат новостите от най-хубавите в света. Конференциите оферират също и платените Economy и Professional билети, които дават достъп до разширена стратегия, която включва и още професионални лекции, образования, хакатони, полемики и обществени събития.
Регистрацията е отворена на уеб страниците на всяко от обособените събития – Java2Days, CodeMonsters и AI&Smart Tech. За облекчение на искащите, регистрации се одобряват и на е-mail: [email protected] Последователите на събитията във Фейсбук и Twitter имат опция да заявят наличие или да се осведомят в допълнение посредством директни известия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР