Java Runtime Environment ще Ви помогне да стартирате Java приложения

...
Java Runtime Environment ще Ви помогне да стартирате Java приложения
Коментари Харесай

Java Runtime Environment 8.0 Build 202

Java Runtime Environment ще Ви помогне да стартирате Java приложения от уеб страници и от други източници на Вашия компютър. Всички приложения, които са написани на езика Java имат нужда от виртуална машина, с цел да бъдат стартирани. Именно тази виртуална машина е включена в Java Runtime Environment, който също съдържа и набор от библиотеки за пускане на Java приложения във вашия обичан браузър или като независими стратегии.

JRE (Java Runtime Environment) съдържа всичко належащо, с цел да пускате Java приложения на компютъра си и да зареждате Java аплети.

Java е най-хубавото решение за писане на многоплатформени приложения. В този пакет са включени главен компилатор, принадлежности, runtime библиотеки и API за писане и пускане както на аплети по този начин и на приложения писани на Java езика. Необходим е с цел да можете да употребявате Java функционалност в уеб сайтове в Интернет.

Ако желаете да създавате Java приложения, употребявайки най-новата версия на езика, би трябвало да си свалите JDK (Java Development Kit).

Официална страница
Изтегли: Java Runtime Environment 8.0 Build 202 (66.5 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР