Жасмина Тошкова, известна като асистентката от предаването Сделка или не“,

...
Жасмина Тошкова, известна като асистентката от предаването Сделка или не“,
Коментари Харесай

Жаси Маджид е бременна с четвърто?!

Жасмина Тошкова, известна като асистентката от предаването „ Сделка или не “, сподели коремче, което даде мотив за клюки, че може би е бременна, научи HotArena.

Чаровницата, която изчезна от родния всемирски живот и се задоми със сириеца Ариф Маджид, към този момент има три деца. Жаси и Ариф се снабдиха с дъщеричка преди пет години. През идващите две тя роди още две деца – фамилията им се усили с второ момиченце и едно момченце.

Съпругата на богаташа обаче е в забележителна форма и по нищо не проличава, че е многодетна майка. Резултатите си тя дължи на постоянните занимания във фитнеса и прецизния хранителен режим. Ето за какво наедрялото й тяло, което загадъчно се обрисува под красивата й бяла рокля, разсъни съмненията, че тя още веднъж носи бебе, писа „ Галерия “.

Преди месеци се заприказва за изневерите на Маджид, които Жаси би трябвало да търпи и да си затваря очите в името на общото богатство. Тя самата мъчно излизала на срещи с приятелки, до момента в който той постоянно разнообразявал половия си живот. При една от забежките Жаси даже го хванала на шаблон и се изнесла от вкъщи им, само че след това разбрала, че третото дете е на път, и скрепили връзките си.

Вместо бракоразвод, евентуално са пробвали да се задържат дружно, правейки четвърто дете, гадаят околните им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР