Жасмина Маджид, по-позната на феновете като Жаси от култовото предаване

...
Жасмина Маджид, по-позната на феновете като Жаси от култовото предаване
Коментари Харесай

Жасмина Маджид с бутиков рожден ден


Жасмина Маджид, по-позната на почитателите като Жаси от паметното предаване „ Сделка или не “, отпразнува рождения си ден със стилно бутиково празненство. На 3 септември хубавицата спретна блестящ ваучър в изискания столичен ресторант C’est La Vie, на който бяха поканени най-близките й приятелки.

Партито на Жаси беше напълно дамско, а за украсата, която беше като извадена от приказка, рожденичката се довери на известната организация Amarain, която е желан избор при организацията на събития измежду родния елит и освен.

Бляскавата украса беше решена в златно и черно, като Жасмина се беше спряла на тези цветове и за тоалета си. Много от гостенките също се бяха съобразили с този код за обличане и се бяха нагласили в унисон с украсата.

Освен множеството балони, акцент в нея безспорно беше т.нар sequin wall – пайетена стена, която към този момент се трансформира в международен шлагер и става все по-популярна и в България. От агенция Amarain я бяха изработили още веднъж в черно и златно и с името на рожденичката в центъра. Освен, че придава искра към атомосферата на празненството, стената от пайети е и желано място за фотоси и селфита. И безспорно наложителен признак за всяко тържество.

От организацията се бяха погрижили и за комфорта на гостите, чиито маси също бяха декорирани със стилна декорация. След ресторанта, рожденият ден траял в настоящия клуб Театро, където Жасмина и гостенките й се забавлявали до сутринта.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР