Жанета Осипова расте без баща от 2-годишна и въпреки нежеланието

...
Жанета Осипова расте без баща от 2-годишна и въпреки нежеланието
Коментари Харесай

3 пъти чупили носа на Мис Плеймейт

Жанета Осипова пораства без татко от 2-годишна и макар нежеланието на майка си, когато става пълнолетна, стартира да търси другия си родител. Пред Венета Райкова по БТВ хубавицата споделя какво се случва при срещата на татко и щерка, за какво три пъти дами й чупят носа и за какво носи диамантен пръстен на ръката си.

"Нямам силикон, само че имам ринопластика, тъй като три пъти са ми чупили носа. И трите пъти носът ми е чупен от дами. Първият път беше в гимназията поради мъж. Вторият път - още веднъж жена ми счупи носа, още веднъж евентуално поради мъж. До момента не съм имала връзка с женен мъж, имам шанс в живота с мъжете. Жените са по-агресивни от мъжете, пъклен е напечено. Около мен кипи напрежение ", счита тя.

Ето какво още показа Мис Плеймейт 2018: Девет години имах сериозна връзка с мъж. Бях на 16, когато заживях с него. Майка ми доста страда. Първите години родителите му се грижиха за мен като че ли съм тяхно дете, за което съм им доста признателна. От година и половина сме разграничени, само че си останахме положителни другари. Нося този пръстен за илюзия на съперника. Самоподарих си го. Диамантите не са същински. Детството ми беше мъчно. Баща ми ни напусна, когато бях на две. Не ни е търсил повече. Не ни е помагал. Майка ми е моят образец за подражателство. Много е мощна и борбена. Работила е всичко: сервитьорка, гладачка... На 18 започнах да диря татко си. Срещнахме се, желаех да го опозная, само че във времето не успяхме да продължим връзката и да се сближим.

С Христо Сираков имаме връзка, само че тя е единствено служебна. Шефът си е началник и имаме какво да обсъждаме. Предстои ни цяла година работа. Ако искахме да се крием, нямаше да излизаме на настоятелен вечери.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР