Жанета Осипова първа проля кръв в шестия сезон на Фермата,

...
Жанета Осипова първа проля кръв в шестия сезон на Фермата,
Коментари Харесай

Жанета Осипова проля кръв във Фермата

Жанета Осипова първа проля кръв в шестия сезон на Фермата, а най-после напусна и надпреварата. Късметът изневери на Мис Плеймейт 2018 до момента в който се бореше с съперничката си Дана. Съперничката й се оказа по-подготвена да се възползва от предоставените й благоприятни условия във Фермата.

Жанета пусна кръв още в първата игра, където трябваше да се чупят грънци. Наложи се след играта плеймейтката да бъде прегледана от доктор, само че се разбра, че раните са й повърхностни и тя може умерено да продължи. След това Осипова се прояви на Алманаха, като имаше действително късмет да завоюва, само че се разсея и откакто в началото поведе с 6:0 тя разреши равнене в резултата 6:6. Това се оказа и най-оспорваното и положително съревнование в тази игра за всички сезони на „ Фермата “ при препитването на Алманаха, написа Монитор. Но двете участнички си разделиха по точка и Дана поведе с 2:1.

След това имаше съревнование по изравяне на гумени патета. Там плеймейтката се оказа по-съобразителна и бърза и победи. Тя поведе с 2:4, само че идната игра шансът изрично й изневери и Дана си възвърна водачеството с 5:4. Така за пръв път този сезон се стигна до решителната пета борба, в която трябваше да се размотава дълго въже, омотано към далечни греди. Дана се оказа по-свежа и съобразителна и победи с краен резултат 11:4.

Определено този дуел бе най-интересният за феновете на „ Фермата: Пътят на една фантазия “. А за мъжете това бе и най-сексапилната борба във всичките 6 сезона на българското риалити. Мнозина съжаляваха, че Осипова излезе от играта. Тя сподели и много съблазън. Имаше и едно паметно къпане.

Преди да влезе във „ Фермата “ Осипова призна, че три пъти й е чупен носът и всякога е бил от жена. Сега тя се прояви като мъжко момиче, въпреки доста от дамите във „ Фермата “ да я подлагаха на критика поради проявения дебелоглав, който те изтълкуваха като прищявки.

Накрая Жанета Осипова се разплака и сподели, че доста се е трансформирала за малко време и съфермерите й са се трансформирали в нейно семейство. Сега щяла да бъде с тях единствено въображаемо, когато вечер край огнището подвигат знамето.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР