Жанета Осипова не се вписва в клишето на типичната плеймейтка,

...
Жанета Осипова не се вписва в клишето на типичната плеймейтка,
Коментари Харесай

Жанета Осипова се срещна с човекоядци

Жанета Осипова не се вписва в клишето на типичната плеймейтка, като една от огромните й пристрастености е да пътува по цялата земя. Последното премеждие на хубавицата е визитата на четири екзотични страни единствено за месец - Япония, Нова Каледония, Вануату и Фиджи.

"Идеята да отида в Япония и да се срещна с културата, нрава и порядките на хората там ме преследва от още напълно дребна. Япония постоянно е била идеал и фантазия за мен. Това е страна, друга от всяка друга, а хората са кардинални ", споделя плеймейтката пред в. "България през днешния ден ".

"Вануату е една извънредно красива и екзотична дестинация. Не съм виждала по-зелен остров на планетата. За мен бе предизвикателство пътят до там, както и самото ми престояване. Болестите и болестите са доста, мизерията е огромна, напредването е мъчно, само че първичността те оставя без думи. Вануату ще остане едно от най-силните ми прекарвания. Срещнах се с някогашни човекоядци и диваци, на изцяло диви и непокътнати от човешка суетност места доста във вътрешността в джунглата. Това преживяване не може да се опише... Трябва да се преживее. Една от репликите на локалните бе: "Ооо, бял човек! Ти си доста апетитен ". Местните хора във Вануату са извънредно отзивчиви. И макар бедността и нищетата, в която живеят, са толкоз сърдечно усмихнати и приветливи! Някои от тях живеят към момента на племена и в основата на големи дървета баняни. За тях най-интересното е какво ни прави щастливи в актуалното общество нас, европейците и "модерните " хора. Да ви кажа почтено, и аз се запитах същото. И не съумях да отговоря нито на тях, нито на себе си ", разсъждава Осипова.

Следващата цел на хубавицата е да изпъкне с личностните си качества и да стартира личен бизнес.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР