Жанета Осипова – така се казва поредната носителка на титлата

...
Жанета Осипова – така се казва поредната носителка на титлата
Коментари Харесай

Туй Е Новата Плеймейтка! Провали Ли Се Тазгодишният Конкурс?

Жанета Осипова – по този начин се споделя следващата носителка на купата „Плеймейт на годината“. Тази година състезанието мина при цялостна тишина и съвсем никакво медийно отразяване, голяма част от хората даже не схванаха, че е имало край.

Кой е отговорен? Може би Нора Недкова!? Благодарение на нея предното издание се трансформира в извънредно сполучливо, а тя стана много известна, с помощта на което си подсигурява несъмнено присъединяване във „ВИП Брадър“, в чиято къща ще заживее още през днешния ден.

Може би нейният триумф заблуди уредниците, че може да се организира час по-рано? Кой избра най-неподходящият интервал за край? 7 септември, когато всички одеве са се прибрали в София, почнали са дейна работа, а медиите се занимават към този момент с политика и всички са насочили взор към „ВИП Брадър“…

7 септември се оказа несъответствуваща дата най-много за медиите. Кампанията, в която претендентките трябваше да се популяризират, се оказа в разгара на лятото, когато малките екрани почиват. За похлупак Милен Цветков беше свален от ефир и даже там нямаше по какъв начин да гостуват девойките, с цел да добият най-малко някаква известност, отвън фамилната.

Някои от участничките споделиха, че съжаляват за своето явяване в изданието, което даже дефинират като неточност. По думите им не е имало доста хора в заведението, липсвала и обичайна помпозност за сходен конгрес.

Secret.bg научи, че 2 от участничките даже не са отишли на финала на състезанието. Очаквайте продължение в Secret.bg!
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР