Жана Бергендорф стана информатор на полицията Ексцентричната изпълнителка се отърва

...
Жана Бергендорф стана информатор на полицията Ексцентричната изпълнителка се отърва
Коментари Харесай

Певицата Жана Бергендорф Отново В Полицията! Ето Какво Се Случва С Нея!

Жана Бергендорф стана осведомител на полицията

Ексцентричната изпълнителка се отърва единствено с административно наказване в края на месец май, а следствието за владеене на опиати против нея бе прекъснато.

Всичко това не е инцидентно. Защото шампионката на едно от изданията на Х Фактор се е съгласила да „ снася ” информация на полицията. Тя щяла да покаже на ченгетата кои от сътрудниците й са наркозависими и кои са техните дилъри, написа Lupa.

Червенокосата поп дива към този момент е предала на органите на Министерство на вътрешните работи стабилен снимков материал и видео клипове с нарко изцепки на свои сътрудници, които са й правели компания в заниманията й със неразрешени занимания.

Жана Бергендорф е дала имената на много снабдители на кокаин,марихуана и амфетамини, които са сложени под непрекъснато наблюдаване. Певицата й фамилията й се употребяват с полицейска защита, с цел да не съумеят бандитите да й отмъстят.

Неприятностите на скандалната певица започнаха през август 2017 година, когато бившето й гадже подаде недоволство против нея за домашно принуждение.

В жалбата танцьорът Лео изяснява, че е унизен от Жана душевен и физически посредством електронни известия, споделят от Районния съд.

Процесът против певицата стартира през ноември предходната година, а по делото са планувани две съвещания, на които ищецът не не появи.

От Софийския областен съд са принудени да дадат ход на едно от съвещанията, на което пред магистрата се изправя само юристът на Бергендорф.

Делото трябваше да продължи напролет, само че се връща за доразглеждане от прокуратурата.

След като делото се преразгледа, от съда внасят нов иск в съда против певицата. С него прокуратурата се отхвърля да търси наказателна отговорност.

Така поп дивата се избавя от престой в пандиза сред 1 и 3 години, в случай че е приета за отговорна. С днешна дата от прокуратурата упорстват на изпълнителката да й се наложи само административно наказване.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР