Жана Бергендорф се закле, че завинаги е скъсала с дрогата

...
Жана Бергендорф се закле, че завинаги е скъсала с дрогата
Коментари Харесай

Жана Бергендорф: Борбата с наркотиците бе жестока и трудна

Жана Бергендорф се закле, че вечно е скъсала с дрогата и дори има предпочитание да оказва помощ на наркомани, тъй като те нямало по какъв начин да се оправят сами. Певицата, която се забърка в няколко абсурда с арест, побой и шофиране под въздействието на неразрешени вещества, призна в изявление за bTV, че в никакъв случай не късно да станеш за срам. „ На 31 година си разреших да приема такива вещества.

Само едно нещо желая да кажа на хората, които съдят – аз едно време съдех по този начин моите другари в квартала и доста от тях за жалост към този момент не са сред живите. Има една сентенция – в никакъв случай не е късно да станеш за срам. Това е истина и считам, че хората би трябвало да бъдат малко по-отворени към този вид проблеми, които имат други към тях и че би трябвало да ги поддържат, тъй като в случай че не е фамилията, не са приятелите, тези които в действителност те правят оценка и те обичат… Ти без тях не можеш”, описа тя пред Николаос Цитиридис.

Засега певицата няма съответна концепция с фондация или по различен метод ще оказва помощ на наркоманите, само че е сигурна, че те имат потребност от помощ. “Искам да направя акция, която да оказва помощ на такива хора, които са имали компликация с разнообразни субстанции… Защото аз самата като човек, който е минал през този път знам какъв брой е мъчно в действителност да се бориш с тези неприятни привички.

Много ми се желае да получа поддръжката на още други хора като мен, с цел да можем да създадем нещо красиво и да помогнем. Борбата е жестока и сложна. На мен ми помогнаха психиатри, доктори”, изясни Бергендорф.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР