Жана Бергендорф легна под ножа. Певицата, която не спира да

...
Жана Бергендорф легна под ножа. Певицата, която не спира да
Коментари Харесай

Жана Бергендорф с операция заради наркотиците

Жана Бергендорф легна под ножа. Певицата, която не стопира да шокира с изцепка след изцепка, се подложила на интервенция на носа. Причината – синузит. И в случай че казусът бил факт с години, то напоследък положението му се влошило фрапантно.

Бергендорф не крие – синузитът фрапантно се задълбочил, откакто тя почнала да приема наркотични коктейли през носа. Жана споделя, че за първи път неприятното здравословно положение се появил след строшаване на носа. Както самата тя твърди – поради нейна персонална нелепост. От тогава с времето нещата си стояли константни. Да, обаче, стигнало се до миг, в който нито успявала да диша през носа, нито да пее обикновено.

Така и се решила, че най-сетне би трябвало да легне под ножа. Победителката в „ Х фактор” разкрива, че е отлагала до последно интервенцията. Никак не й се желало да се оперира. Освен боязън от самата интервенция, била уплашена и поради нуждата да й се сложи цялостна анестезия. Нещо, през което предходна наново при махането на пластините от носа.

И въпреки всичко Жана преодоляла себе си и страха си, тъй като не ставало дума за суетност, а за здравето й. Критиците й обаче я погнали съвсем мигновено. Право да се оплаквала и да търси страдание нямала никакво, в случай, че сама се докарала до това.

Щом търпи опиати, ще търпи и това!, написа murry_879.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР