Жана Бергендорф и Джийсън Брад Люис не се понасят и

...
Жана Бергендорф и Джийсън Брад Люис не се понасят и
Коментари Харесай

Жана и Джийсъна на война

Жана Бергендорф и Джийсън Брад Люис не се понасят и това не е плод само на присъединяване им в кулинарното риалити "Черешката на тортата ", настояват осведомени.


Музикантите очевидно нямат толерантност един към различен и саботираха изявите си в предаването, като всичко това си има предистория. Причината се корени в това, че преди време двамата трябвало да създадат общ план, само че певицата в последния миг се отказала от концепцията и това озлобило артистът, който сгромолясал целия си хейт върху представителката на нежния пол. Бергендорф несъмнено не му мълчала и го сложила на място, както тя си знае, описват осведомени.



Този понеделник чешитът от Плевен се изяви в кухнята на Черешката, а Бергендорф не спираше да подлага на критика семейството му. На идващия ден историята продължи и като бумеранг хейтът се върна към певицата. И двамата си сложиха допустимо най-ниските оценки, като доводът при него беше задимената конюнктура. Вчера след предаването, той даже разгласява статус във връзка недоволството си от вечерята на Жана. "МРАЗЯ ЦИГАРИ!! ОСОБЕНО НА МАСА ДОКАТО ЯДЕМ! УТРЕ: СВИНСКА ГЛАВА С ДВЕ ПУРИ! ГЛЕДАЙТЕ ", възмути се изпълнителят от Х Фактор, който оцени гостоприемството й с четворка.

Тази заран младият режисьор още веднъж даде мотиви за мнения в обществената мрежа, като се изясни в обич на Константин. "Сега ставам и си чета известията от останалите участници в черешката. Ще ви ги изтъквам в края на седмицата! Коцето единствено е върнал на въпроса ми "Ох Коцеее от няколко дни ме мъчи едно нещо и слюнката не стопира да ми капе. Голям ли ти е баце? " Знаете ли какво ми написа????? " ЙЕССС КАТО БОЗАДЖИЙСКО ШИШЕ Е! " Искам да ви кажа, че сега си амбалирам багажа, на вратата съм.... тъй като се местя в тях, в случай че ще да се разчуе! Лек ден! "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР