Жана Бергендорф е като преродена. Певицата в момента няма нищо

...
Жана Бергендорф е като преродена. Певицата в момента няма нищо
Коментари Харесай

Жана Бергендорф шашна всички с уникална промяна! Отслабна, разхубави се и няма да повярвате кой й прави компания в Лозенец

Жана Бергендорф е като преродена. Певицата сега няма нищо общо с досегашния си имидж на пристрастена към неразрешените субстанции скандалджийка, която през няколко месеца има проблеми с полицията. В момента тя не пие, спряла е опиатите, отслабнала е и заобикаля нощните купони, научи „ Уикенд ”.
Изпълнителката на „ Самурай” шашна всички на откриването на сезона в курорта Лозенец. Тя почете купона в заведението на предприемача Димитър Тодоранов предходната седмица, който продължи цели два дни – в петък и събота вечер. Но пристигна без джентълмен, остана напълно малко на празненството първата вечер, а втората изобщо не се появи, не близна алкохол.

„ Всички бяха ужасно сюрпризирани, тъй като са привикнали Жана да е в центъра на купона, а този път бе кротка, свежа, усмихната, доста обрана в държанието си, изглеждаше доста добре. Има голяма смяна в нея”, разясниха посетители на празненството.

Изпълнителката направи извънредно положително усещане с съвършен външен тип. Още преди няколко месеца тя подстрига косата си късо и това бе знак, че желае да стартира живота си на чисто. Очевидно й се е получило, тъй като сега е диаметралната диаметралност на остарялата Бергендорф.

Говори се, че с изключение на с алкохола, е съумяла да се оправи и с казуса с опиатите, поради който към този момент два пъти има взимане-даване с полицията.



На купона в Лозенец победителката от втория „ Х Фактор” изглеждаше извънредно съответна, явно трезвена и в положително въодушевление. Човекът, в чиято компания прекара най-вече време, бе предприемачът Борислав Комсийски, който нямаше дама за вечерта. Двамата се познават от престоя си в къщата на Биг Брадър предходната година и от този момент поддържат положителни връзки. Но съгласно осведомени, връзката им е чисто другарска.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР