Жана Бергендорф е била осъдена за домашно насилие на предишния

...
Жана Бергендорф е била осъдена за домашно насилие на предишния
Коментари Харесай

Жана Бергендорф: Дължа 3 бона на бившия ми за побой

Жана Бергендорф е била наказана за домашно принуждение на предходния си другар - кубинеца Леандър. Съдът е постановил санкция от 3000 лв., които скандалната певица сега изплаща. Това призна самата Жана в изявление за седмичника "Галерия ".

"Не е правилно, че съм се измъкнала суха от това дело. Осъдиха ме. Трябва да платя обезщетение от близо 3000 лв., не помня какъв брой тъкмо... Въпреки че аз бях жертва, не Лео. Но здраве да е ", отсича Бергендорф. Не е ясно дали тя е платила санкцията. Присъдата е доказана и на втора инстанция.

Припомняме, че кубинеца, с който поп звездата имаше връзка няколко години, подаде тъжба по Закона за отбрана от домашно принуждение против нея, откакто при величествен скандал след приложимост на опиати, певицата го бутна и той си счупи крайници. Днес Жана твърди, че танцьора от еротичната групировка "Максимус " постоянно я малтретирал и поради него почнала да използва дрога. Днес обаче била чиста и от 7 месеца не шмъркала кокаин. "Е, пушила съм трева един-два пъти - в случай че някой възпламени към мен, си дръпвам ", признава тя.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР