Жан Тод смята, че е време светът да остави на

...
Жан Тод смята, че е време светът да остави на
Коментари Харесай

Оставете Шумахер на мира, призовава Жан Тод

Жан Тод счита, че е време светът да остави на мира легендата на Формула 1 Михаел Шумахер. Не минава и ден без президента на ФИА и някогашен началник на Ферари да бъде питан за положението на седемкратния международен първенец.

Здравето на Шумахер е строго защитавана загадка. Пилотът се намира в своята резиденция в Швейцария и се възвръща от трагичния ски случай в Мерибел, Франция, който го изпрати в кома през декември 2013. През тези няколко години непрестанно се появяват спекулации по какъв начин положението му се усъвършенства или пък противоположното – че се утежнява, само че фамилията на Михаел е наложило прецизно ембарго върху всяка една информация.

Тод продължава да е непосредствен с тях и се допуска, че французинът посещава потърпевшия няколко пъти в годината. Ето какво съобщи той по време на събитие в Аржентина: " Чувствам се фаворизиран да имам достъп до Михаел, само че въпреки всичко здравето е нещо персонално. Смятам, че е време да го оставим да живее живота си в мир ".

Ако би трябвало думите на Тод да бъдат тълкувани, евентуално даже Шумахер да е в схващане, надали в миналото ще бъде същият. Може би в действителност е по-добре светът да живее със загатна за един популярен играч, в сравнение с да рови в персоналното му пространство.

For Jean Todt, it's likely a day doesn't go by without him being asked about Michael Schumacher. In Argentina this weekend, for some reason he suggested closure on the subject. https://t.co/HJ1K9sa2bJ
— F1i (@F1icom) 6 август 2018 година Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР