Жан-Клод Ван Дам без съмнение е една от най-чаровните холивудски

...
Жан-Клод Ван Дам без съмнение е една от най-чаровните холивудски
Коментари Харесай

Урок по бойни изкуства с... Жан-Клод Ван Дам

Жан-Клод Ван Дам без подозрение е една от най-чаровните холивудски звезди. Той е добре прочут и доста обичан артист още от екшън филмите от 90-те години. Тогава той беше идолът на доста младежи, които желаеха да бъдат като него – мощни и непобедими. Днес той към този момент е съвсем на 60 години , само че продължава да има този облик и да притегля вниманието към себе си с ентусиазма и неизчерпаемата си сила.

Това изключително проличава от последното видео , оповестена на формалната му фейсбук страница, където той показва изключителна физическа подготовка и опит, които предава на младите му почитатели . Жан-Клод Ван Дам демонстрира съответни придвижвания, тактики и умения на своите възпитаници, а те прилежно повтарят наученото.
   
 
Публикувахте от в Сряда, 12 август 2020 година
Почти 10-минутното видео, което той пусна онлайн, има над 550 000 преглеждания и хиляди мнения единствено за първите 2 часа. Да, сигурно Жан-Клод Ван Дам не е пропуснат!

През годините Жан-Клод Ван Дам не стопира да спортува и да натъртва на здрави тренировки, с цел да поддържа тялото си в отлична форма. Той тренира интензивно във фитнеса най-малко 6 пъти седмично , като залага на разнородни извършения с огромни тежести. Храни се деликатно. Именно и поради тази композиция даже на съвсем 60-годишна възраст, Жан-Клод Ван Дам наподобява безупречно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР