Jan Hardcum, известна порно звезда, страдал от ужасно смущение, когато

...
Jan Hardcum, известна порно звезда, страдал от ужасно смущение, когато
Коментари Харесай

Искаш ли да бъдеш по-издръжлив в леглото? Прочетете това!

Jan Hardcum, известна порно звезда, страдал от извънредно разстройване, когато бил предаден от ерекцията. Тогава даже не мислеше, че има просто решение, което да му помогне да реши този проблем. Jan Hardcum, известна порно звезда, страдал от извънредно разстройване, когато бил предаден от ерекцията. Тогава даже не мислеше, че има просто решение, което да му помогне да реши този проблем.

Неизпълнението или невъзможността за реализиране на ерекция е постоянно срещано събитие при мъже от всички възрасти . За всеки човек това е неприличен миг. Особено неловко е, в случай че сте в предната част на камерата и вашата ерекция зависи от целия запис и не се надига. Една такава обстановка беше разказана от Jan Hardcum.

След това срамно събитие на снимането, Jan инцидентно срещна един локален билкар, който му даде естествена примес от билки за възстановяване на ерекцията . Тази загадка примес му оказа помощ да приключи сполучливо записа. В допълнение към връщането на своята популярност и продължавайки да свети в порно филми, Jan не знаеше какво още го чака. Няколко седмици по-късно той се изненада от личните си панталони! Пенисът му стана доста по-голям!

Уважаеми читатели, пред вас е изявлението с Jan Hardcum. За тези, които може би не знаете, той е прочут с порно шлагерите " Тълпата в джунглата ", " Дворски ебач " и " Измама в лятна нощ ". Jan разкрива по какъв начин е нараснал пениса си и е трансформирал живота на хиляди мъже: от междинния човек до звездата с голям пенис!

В: Здравейте, Jan! Благодарим Ви, че отделихте време за мен. Сигурен съм, че вие сте доста ангажиран, във връзка с това какъв брой сте прочут през днешния ден.
Hardcum: Да, в действителност съм превзет от отговорностите. Но аз съм толкоз благополучен. Никога не съм бил толкоз ангажиран и толкоз благополучен .
В: Това е ужасно! Кажете ни, има ли някаква специфична причина за щастието ви? Или е просто резултат от вашия метод на живот?
Hardcum: Като цяло, аз съм ужасно. Аз обичам секса с красиви девойки, пътувам доста, развличам се (смее се)... Но най-голямата причина за това е, както евентуално знаете, какво имам в панталоните си. Заради този звяр се усещам добре незабавно щом се събудя!

В: Но не постоянно си имал голям пенис. Между другото, в действителност е голям, всяка част! Това е тематиката, за която желаеме да научим повече...
Hardcum: Вярно. Преди ми беше малко над междинното равнище. Това, което ме докара напред в промишлеността за филми за възрастни, беше, че бях доста устойчив. Нямах табута и одобрявах съвсем всяко предложение. До този съдбоносен ден, когато на запис не ми стана...
P: Вярвам, че това е било травматично прекарване. Ако не желаете да влезете в елементи, всичко е наред.
Hardcum: Не, в действителност желая. Един ден разгласих цялата история в моя блог, към този момент е стигнал до доста медии. Ето за какво аз желаех да кажа цялата истина. Исках да приказвам обществено за това тъкмо тъй като такива неща са проблем за съвсем всеки човек. Когато това се случи с мен, мислех, че това е края на моята кариера, но каква кариера, на живота ми! Но решението просто ме откри. Така че бих желал да кажа на всички хора, че това не е краят на света! Точно противоположното !

В: Интересно... Можете ли да ни кажете повече за това " решение "?
Hardcum: Затова съм тук. И както частно, по този начин и като човек, който е бил в порно промишлеността от години, знам какъв напън има хората. Ако " не вършим вярно работата ", ние не сме задоволително мъжествени. И в случай че проблемите с ерекцията се повтарят, мъжете стартират да се отчайват. Когато стартират да зреят, те считат, че е обикновено тяхната ерекция да отслабне, само че това не е правилно! Разбрах, че можем да имаме най-висока ерекция на всички възрасти!
Това също е с дребен пенис - може да сте умни, богати, красиви, само че в случай че имате дребен пенис, всичко е на вятъра. И в случай че имате огромен, нямате потребност от нищо друго. Жените ще те обичат!

В: И по какъв начин се реализира това?
Hardcum: Решението е намерено от човек, който се занимава с лечебни билки от години. Този човек безусловно избави кариерата ми. Той ми даде чая, който издигна приятеля ми и увереността ми пред камерата след тази щета. Бях на запис и просто не желаех да вървим. Записах сцена с пет девойки и едвам не паднах в земята от позор. Опитахме се по всевъзможен метод... кремове за монтаж, девойки се пробваха да подтикват... нищо! Чаят от билкар освен върна ерекцията, продължих да я пия и бързо разбрах, че моят петел става вманиачен!
" с 3,6 см по-голям след единствено 12 дни "

В: Виагра?
Hardcum: Виагра не се употребява, в случай че желаете да имате дълга кариера в порно света. В порно-циклите не е доста обичано, тъй като се знае какъв брой е нездравословно. Дългосрочната обстановка единствено се утежнява. И Виагра не усилва пениса.
Р: И какво разбрахте?
Hardcum: Oткрих, че поради този чай, той се побърква! И освен това - след 12 дни мерих 3,6 см повече! Обадих се на няколко души, вложих пари и патентовах формулата, несъмнено, с разрешението на моя безценен другар. Още в първите два месеца продажбите набъбнаха лавинообразно и ние трябваше да увеличим размера на производството. Всеки искаше нашите пластири...
Само един лейкопласт дневно - единствено 12 дни до резултата!

B: Разкажете ни повече за пластирите......
Hardcum: Пластирите, за разлика от чая, съдържат усъвършенствана формула. С технологията успяхме да реализираме отлични резултати за доста малко време . Вече след 4-5 дни от използването на пластира ще забележите фрапантна разлика в ерекцията и половото си показване. Що се отнася до растежа на пениса, го мерих за първи път след 12 дни. Много мъже са забелязали резултатите още през първата седмица!

B: Формулата, в случай че я разбирам, е изцяло естествена. Ако такива резултати са вероятни, по какъв начин никой още не е създал такова нещо?
Hardcum: Да, формулата е 100% естествена . Всичко това е допустимо, тъй като то е ключът към тъкмо съотношението на тъкмо избрани билкови екстракти. Що се отнася до самата иновация... мога единствено да заключа, че другите компании зад другите артикули за увеличение на либидото нямат желание да ви оказват помощ. Важно е за тях да се осъществя облага и въпреки всичко техният артикул не оказва помощ в дълготраен проект. Тъй като претърпях този проблем, който съвсем струваше кариерата ми, мислех друго първоначално. Искам да бъда деен артист за дълго време. И още по-добре, в случай че оказа помощ някой различен да има ослепителен полов живот. Аз съм толкоз разчувствуван, че успяхме да балансираме съотношението цена и качество, тъй че тези пластири към този момент са налични за всички..

B: Първоначално, пластирите бяха налични единствено за елитни кръгове и получихте някои награди за тях?
Hardcum: В началото не можехме да понижим цената на пластира. Трябваше да покрием индустриалните разноски. Ето за какво най-много моите нецензурен и елитни сътрудници ги купиха. Но когато продажбите се покачиха, можехме да понижим цената, а през днешния ден всички пластири на Turbo Max Blue са разполагаем. Всеки, който желае да усъвършенства половото си показване, може елементарно да го направи, без да се усеща ограбен. Ние сме изцяло уверени в качеството на нашите лепенки, което е потвърдено от голям брой проби и хиляди удовлетворени клиенти. Ето за какво даваме гаранция за задоволеност и всеки, който не е задоволен от резултатите, може да получи възобновяване.
Вярно е, че имаме доста награди... Дори и една за възстановяване успеваемостта на актьорите в порно промишлеността, тъй като можем да се похвалим с най-надеждния артикул на пазара, чиято приложимост не носи никакви опасности за здравето.
Бонусът? - Видимо по-голям пенис единствено за 12 дни!

B: Това в действителност е нещо, за което може да се гордеете. Но споменахте изненадата, която ви очаквала след няколко седмици, когато сте употребявали пластира...
Hardcum: Да, знам, че звучи неуместно... Трябваше да видите изражението на лицето си, когато го измервах . Струваше ми се, че е по-голям, само че си мислех, че единствено по този начин си мисля. Тогава в един миг видях връзката сред размера на ръката ми и пениса и осъзнах, че е доста по-голям! Бях изцяло шокиран... Но се оказа, че не бях единственият. Тестовете демонстрират, че постоянното потребление на пластира за няколко седмици в действителност усилва пениса - в 99% от случаите!
B: Уау! Това е в действителност необикновено! Колко сте получили, откакто сте ги употребявали?
Hardcum: Имам съвсем 9 см, тъкмо 8.7. Моята популярност в порно света се е разраснала, откогато имам голям пенис . Аз съм по-търсен и заплатен по-добре от всеки път. И би трябвало да призная, че това е страховит метод на живот. Знам, че множеството хора ми завиждат. Кой не би желал да бъде заплатен за секс с красиви дами и нон-стоп празненство? (смее се) се майтапя, просто знам, че животът ми е брилянтен и всичко, което мога да благодаря за тази естествена формула.

Уважаеми читатели - тъкмо от Jan Hardcuma - най-мощната естествена рецепта за увеличаване на пениса и повишение на либидото . Turbo MAX Blue пластирите усилват либидото и вършат писалката по-голяма и по-силна. Ако хиляди хора реализират резултати, няма да се поколебая за секунди да ги тествам.

В допълнение към опцията да интервюираме Jan Hardcum, ние също имаме опция за специфична промоция за нашите читатели. Jan е горещо признателен и нашите читатели могат да се възползват от това отлично предложение. САМО ДНЕС, всеки от нашите читатели може да получи до 50% от поръчката на Turbo MAX Blue Blue.

Формула Jan Hardcore за голям пенис и фантастична ерекция работи без значение от възрастта! 1 лейкопласт Turbo MAX Blue Blue на ден потвърди:
Увеличава дължината и обиколката на пениса
Тя дава трайни, твърди ерекции
В ерекцията е като камък
Без помпи, тежести и интервенции - бързи, естествени резултати
Увеличава доверието и триумфа при дамите
През 2017 година Turbo MAX Blue беше определен за артикул №. 1 за увеличение на пениса! Ако не сте удовлетворени от резултатите в границите на 44 дни, ще получите парите си назад.

ЕКСКЛУЗИВНО ДЕЙСТВИЕ САМО ЗА НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ: Възползвайте се от неповторимата опция - ОФЕРТАТА Е ЛИМИТИРАНА: Само за читателите на тази публикация ние сме резервирали до 50% отстъпка от революционните пластири Turbo Max Blue! Спестете до 50% от това изключително решение и вместо 155.94 лева го поръчайте единствено за 77.97 лева ТУК > >

ВНИМАНИЕ: Дневните поръчки са лимитирани, поради високите продажби.
УВЕЛИЧЕТЕ ПЕНИСА И съдебна експертиза НАСЛАЖДАВАЙТЕ ВЪВ ФАНТАСТИЧНИТЕ ЕРЕКЦИИ ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ!
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР