Жълтопаветният милионер и бивш депутат от Реформаторския блок Антони Тренчев

...
Жълтопаветният милионер и бивш депутат от Реформаторския блок Антони Тренчев
Коментари Харесай

Беглец в Narod.bg: Антони Тренчев отнесе Nexo милионите в Мисисага

Жълтопаветният милионер и някогашен народен представител от „ Реформаторския блок ” Антони Тренчев отнесе милионите си в Канада заедно с бременната „ Мис България ” 2011 Ваня Пенева, с която аферистът чака второ дете.

 Тонката и бременната му невяста си харчат милионите в Канада

Докато западните спецслужби разплитат една от най-големите крипто афери за последното десетилетие, босът на Nexo се ската в Северна Америка с любовницата си и 2-годишната им дъщеря Никол.

 Мисисага е приказно място за криптомилионер, па въпреки и разследван

Според „ Филтър ” Антони Тренчев, навлязъл в дебрите на политиката като момче за всичко на Мигрена Кунева, даже се сдобил с канадски паспорт. Читател на Narod.bg пък твърди, че хитрецът и любовницата му са се покрили в Мисисага, част от административния регион на Торонто, най-големият град в Канада и център на провинция Онтарио.

Реклама

Жълти уеб сайтове към този момент осведомиха, че Антони чака второто си дете от миската Ваня Пенева. И допълват, че дамата на криптофараона имала огромни компликации със забременяването, по тази причина и първото, и второто дете били заченати инвитро.

За Антони и Ваня даже се твърди, че към този момент публично били женени. Грандиозното празненство, съответно на финансовите благоприятни условия на афериста, се очаквало през лятото на 2024 година

Само преди два дни пристигна новината, че експертизи по следствието против създатели и чиновници на компанията за финансови услуги и артикули въз основата на криптовалути Nexo към момента не са подготвени, а прокуратурата чака и осъществяването на Европейски заповеди за следствие, с цел да завърши досъдебното произвеждане. Срокът за следствието е продължен до 29 януари 2024 година, само че той надали ще е задоволителен и може да бъде повишен в допълнение от наблюдаващите прокурори. Това се разбра от отговори от Софийската градска прокуратура на въпроси на „ Дневник “.

По следствието са назначени и проверки на свързани с Nexo сдружения, които към момента не са завършили. Прокуратурата удостоверява, че при тях са постъпили и сигнали от чужденци, които настояват, че са пострадали от активността на компанията, поради което са издали Европейски заповеди за следствие, посредством които те би трябвало да бъдат разпитани.

Обвиняемите – съоснователите Антони Тренчев (който е и някогашен народен представител от „ Реформаторски блок “), Коста Кънчев, Калин Методиев, както и шефът във компанията Траян Николов към този момент не се търсят, откакто Софийският градски съд анулира издадените от прокуратурата Европейски заповеди за арест като незаконосъобразни, тъй като по тях не е осъществено съответно приканване на обвинените.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР