Жълти жилетки нахлуха в офиса на главния прокурор на Великобритания

...
Жълти жилетки нахлуха в офиса на главния прокурор на Великобритания
Коментари Харесай

Жълти жилетки нахлуха в офиса на главния прокурор на Великобритания

" Жълти жилетки " нахлуха в офиса на основния прокурор на Англия Джефри Кокс, оповестяват локални медии.

Не са ясни настояванията на недоволните жители. Протестиращите са поискали среща с Кокс . Някои от тях са скандирали " правдивост ".

Following on from @lewis_goodall’s find: Here are the Yellow Vests inside the office of @Geoffrey_Cox. Live steamer is being supported enthusiastically on, you guessed it, Фейсбук pic.twitter.com/qwRsBKJfEx
— William Kedjanyi (@KeejayOV2) March 19, 2019
Полицията разгласи, че в 13,45 часа е получила сигнал за протестиращи с жълти жилетки, които са нахлули в офиса на прокурора. В 16,15 часа протестиращите са напуснали постройката.

Не е ясно по какъв начин са съумели да влязат в постройката.

На място са били изпратени десетки служители на реда.

Повече от 20 души пееха " правдивост за тримата " и скандираха " желаеме нов основен прокурор ", до момента в който един мъж развяваше флага на Англия.

63-годишен мъж от Южен Лондон разяснява, че не са крайнодесни, а спокойно придвижване. Той добави, че по-късно ще се насочат към Народното събрание с " искане за Брекзит ".

Смята се, че протестиращите са част от групата " Борба за правораздаване " , която недоволства от следствие на полицията по отношение на пътен случай, при който са починали три момчета в Западен Лондон през януари 2018 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР