Жълта каска след пожар си я хващах, и като Уди

...
Жълта каска след пожар си я хващах, и като Уди
Коментари Харесай

Борисов търси пожарникарска каска с петолъчка

Жълта каска след пожар си я хващах, и като Уди Кълвача си я подвигах. С тези думи министър председателят Бойко Борисов посети обновената постройка на пожарната работа в кв. " Аспарухово " в Варна. Видимо сърдит от репортаж от през вчерашния ден за протестиращи против изискванията на работа пожарникари , Борисов изиска да му покажат каска . И по-точно изиска, в случай че имат, да му покажат остаряла каска - с петолъчка, пластмасова, такава, с каквато той е служел преди години. Целта - " Да им покажем на БиТиВи ".

Когато пожарникар му донесе остаряла каска, министър председателят остава обаче отчаян - не е от тези с петолъчка, за които той приказва и с които свързва спомените си, а много по-модерна.

700 коли и 30 нови пожарни сме създали, с 10% усилваме заплатите - вие си ги делете, ние усилваме, продължи да се ядосва Борисов и даже съобщи пред публицисти и пожарникари, че не го интересува нощно време на чаршафи ли спят или не . " И аз съм я работил тази работа ", натърти министър председателят, само че след това изясни на публицистите, че единствено той има право по този начин да им приказва на пожарникарите . Иначе той персонално разрешава на всички места и всички пожарникари да бъдат снимани - " тъй като това са герои ".

В този жанр Борисов продължи и когато изпрати медиите да вършат следствие в Шумен, където преди години е имало цех за камиони, произвеждал пожарните коли, с които пожарникарят Борисов се е возил. " Ние карахме Шкода Мадара , създадена в Шумен. Ей по този начин, направете един репортаж какво стана със завода. Аз тогава марширувах по плаца още, като тия двете момчета , когато го унищожиха, когато го приватизираха, съобщи Борисов.

Иначе той увери пожарникарите, че също " желае всичко да стане незабавно ".

" За варненци Автомагистрала " Хемус " е основата на всичко ", безапелационен беше министър-председателят.

Иначе министър председателят описа, че през 2018 година са осъществени ремонтни действия на 44 здания в териториалните звена в страната на стойност 1 377 385 лева Със средства от оперативна стратегия " Околна среда " и " Регионално развиване " са доставени 634 броя нови пожарни коли и транспортни средства, 32 броя автоматизирани стълби, 12 броя хидромоторни помпи, 22 броя избавителни коли, 47 броя инженерна техника. Извършени са доставки на централно равнище на 8400 комплекта персонални защитни средства, топлозащитни дрехи и костюми за работа в химически нечиста среда и 935 дихателни апарати и лицеви маски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР