Жълт предупредителен код за опасно ниски температури е обявен в

...
Жълт предупредителен код за опасно ниски температури е обявен в
Коментари Харесай

Жълт код за студ в 11 области

Жълт сигнален код за рисково ниски температури е разгласен в 11 области на страната за неделя. Дневните температури ще останат под нулата. Това демонстрира информация на уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Предупреждението важи за областите Видин, Враца, Велико Търново, Габрово, Ловеч, Монтана, Плевен, Разград, Русе, Търговище и Шумен.

Днес в утринните часове тук-там в равнините ще има ниска слоеста облачност или мъгла , които в западната част от Дунавската низина ще се задържат съвсем през целия ден. Над останалата част от страната ще бъде най-вече слънчево. Максималните температури в Северна България ще са сред минус 3° и 2°, в Южна сред 3° и 8°, за София - към 3°.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максимална температура на 1200 метра - към 5°, на 2000 метра - към минус 2°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево и съвсем безшумно. Максимални температури - сред 0° и 4°. Температурата на морската вода е 9-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР