Жълт код за мъгла и/или инверсия, и/или безветрие, и/или ниско

...
Жълт код за мъгла и/или инверсия, и/или безветрие, и/или ниско
Коментари Харесай

Бсп Натиснаха Фандъкова За Мръсния Въздух В София!

" Жълт код за мъгла и/или инверсия, и/или безветрие, и/или ниско атмосферно налягане и други на Национален институт по метеорология и хидрология, водещи до задържане и струпване на атмосферни замърсители в ниските пластове на атмосферата, може да бъде въведена мярката еднодневна абонаментна карта за всички линии на публичния градски превоз на територията на Столична община на цена от 1 лев, така наречен " зелен билет. "

Свъетницие от Българска социалистическа партия разясняват, че с това решение предприемането на съответните дейности за осъществяване на мярката " зелен билет " се разпорежда на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова.

" През последните два дни в София сме очевидци на парадоксална обстановка. Свидетели сме не на прогноза за висока степен на замърсяване, а на наличиена няколкократно по-високи стойности от допустимите за замърсеност на въздуха. А ръководещите в Столична община показват надменно безмълвие и безучастие ", допълват те, написа нюз.бг.

Общинските съветници от Българска социалистическа партия питат: " Защо кметът Йорданка Фандъкова не извършва решение №855/2018 година на СОС и не вкарва мярката " зелен билет "?Това решение за нея наложително ли е или е следващата пиар акция на Столична община, създаваща реплика на дейности и ограничения, които са за замитане на казуса под килима? На кое място в целите на кмета Йорданка Фандъкова се подрежда здравето на жителите? "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР