Жълт код за горещини е обявен и за утре -

...
Жълт код за горещини е обявен и за утре -
Коментари Харесай

Жълт код за горещини в 2/3 от страната е обявен за утре

Жълт код за горещини е разгласен и за на следващия ден - 11 август в 2/3 от страната, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология. За Северна България предизвестието за температурите над 35 градуса важи в областите от Видин до Русе, а за Южна България кодът е за областите в цялата Горнотракийска равнина, както и Благоевградска и Кюстендилска област.


Рискът от пожари ще бъде на следващия ден доста огромен в централните елементи на Дунавската низина, в Горнотракийската равнина, в регионите на Странджа и Сакар, както и в долината на река Струма.

Жълт код за високи температури имаше през днешния ден в 16 области на страната. Това бяха областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Русе, Сливен, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Кюстендил, Хасково и Ямбол. В тези региони температурите надвишиха 35 градуса.
 Жълт код за горещо време е разгласен в 16 области за през днешния ден Жълт код за горещо време е разгласен в 16 области за през днешния ден
Жълт код за високи температури е разгласен за 16 области на страната. В областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Русе, Сл...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР