Жалкото зимно време приключи за някои британци, тъй като температурите

...
Жалкото зимно време приключи за някои британци, тъй като температурите
Коментари Харесай

Великобритания е по-гореща от Хърватия, тъй като живакът скочи до 20C – но картата разкрива райони, които все още са засегнати от проливни дъждове

Жалкото зимно време завърши за някои британци, защото температурите скочат до 20C на някои места – само че други няма да имат този шанс.

Само дни откакто бурята Катлийн връхлетя страната с дъжд и мощен вятър, оставяйки доста региони наводнени, времето още веднъж се промени. За някои идва облекчение под формата на отмора в дъжда, само че единствено за някои. Метеорологичната работа сподели, че най-сетне се чака по-добро време за доста британци, само че всичко зависи къде се намирате в страната. Някои елементи в югоизточната част ще се мажат със слънцезащитен крем, до момента в който други към момента ще се крият под чадърите си.

Хората в Лондон са за наслаждение, защото там живакът ще доближи 20C, което прави столицата е по-гореща от ваканционните горещи точки Дубровник и Сплит в Хърватия. Най-много слънчево греене ще има в южната и източната част на Англия, споделиха синоптиците, като в Източна Англия, Източен Мидландс и Голям Лондон се чакат най-високи температури.

Хората в Норич и Ипсуич също...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР