Жалкият опит на известния като ген. Гном да напомни за

...
Жалкият опит на известния като ген. Гном да напомни за
Коментари Харесай

Олигарсите са в паника от провала на протестите срещу Борисов

Жалкият опит на известния като ген. Гном да подсети за себе си обаче е одобряван с омерзение измежду протестиращите. Нормалните хора не желаят парчета от репресивното минало на България още веднъж да вземат властта.


Припомняме, че Атанасов бе ръководител на основната комисия по Вътрешна сигурност и публичен ред във второто държавно управление на Борисов и тогава беше мирен като агнешка главичка. Сега същото лице евентуално се надява, че още веднъж ще се върне на бял в кон в Министерство на вътрешните работи.

Уви, фантазиите са безвъзмездни.

Друг от протестиращите, които не крие упоритостите си за висок държавен пост е шефът на "Антимафия " Григор Здравков. Той се изписа пред къщата на Борисов, с цел да крещи в тандем с Мая Манолова.



Преди повече от 10 години Здравков бе изхвърлен от митниците и от този момент жадува за реванш. Това е и повода толкоз гневно да упреква настоящия шеф на Агенция "Митници " Георги Костов във всевъзможни провинения макар рекордната събираемост на акцизи и секване на контрабандните канали.

Третият детайл от митинга е до болежка познатият Георги Георгиев. Гравитиращият към банкера дезертьор Цветан Василев и някогашен член на ГЕРБ се пробва да играе централна роля в митинга най-много с истеричните си нападки против премиера и основния прокурор.

Георгиев обаче няма каквато и да била платформа или стратегия за ръководство на страната. Това е и повода безличната му фигура да се маргинализира и да е даже зад тази на Йоло Денев.

За карикатурната фигура на проваления министър на правораздаването Христо Иванов е казано толкоз доста, че няма смисъл да му отделяме повече внимание. Неслучайно гласоподавателите настойчиво отхвърлят да припознаят "Дай, България " като опция.


Безспорен факт е, че държавното управление позволява и неточности в работата си. Но в случай че хора като гореизброените изпълзят до изпълнителната власт, тогава България не я чака нищо положително!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР