Жалбоподателка твърди, че кралицата на поп музиката Мадона не е

...
Жалбоподателка твърди, че кралицата на поп музиката Мадона не е
Коментари Харесай

Съдят Мадона за закъснения на концерти

Жалбоподателка твърди, че кралицата на поп музиката Мадона не е била точна по време на турнето си Madame X и нееднократно е излизала на сцената два часа по-късно, от в началото оповестеното време.
Нейт Холандър, почитателка на поп звездата Мадона, съди изпълнителката и събитието, популяризиращо компанията Live Nation, за повтарящи се забавяния на нейните концерти. Според TMZ, който е получил копие от правосъдното дело, притежателката на билети твърди, че й е било отказано връщането на сумата от 1024,95 $ за 3 билета, закупени през август за концерта на Мадона на 17 декември, откакто времето на концерта се е забавило от 20:30 до 22:30.
Според известията Холандър също твърди, че забавянето на концертните графици е " неуместно ", като твърди, че трите билета към този момент са доста по-малко скъпи заради непредвиденото закъснение.
Съобщава се, че фенът е обединил в общ иск и други ядосани от закъсненията на поп-звездата. Броят на тези „ ядосани почитатели “ към този момент е достигнал 500 души, както заяви Fox Business, базирайки се на уеб страницата за вести и развлечения Wonderwall.
От TMZ оповестиха, че са се свързали с представителите на Мадона, само че към момента нямат отговор, написа БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР