Жалбите на гражданите, адресирани до кмета на Асеновград доктор Емил

...
Жалбите на гражданите, адресирани до кмета на Асеновград доктор Емил
Коментари Харесай

Сигнали, подадени през сайта на община Асеновград, до скоро не стигали до кмета

Жалбите на жителите, адресирани до кмета на Асеновград лекар Емил Караиванов и изпратени посредством контактната форма на остарелият формат на формалния уеб страница на общината, постоянно не са стигали до него. Това съобщи пред Actualno.com началникът на отдел " Информационно и материално-техническо обслужване " - Лидия Янакиева. Попитахме администрацията за какво новосъздаденият уебсайт към този момент не съдържа обществен конгрес, в който въпросите на асеновградчани и отговорите на общинските чиновници да са публично притежание.
Такъв съществуваше в остарялата версия на уеб страницата и постоянно жители можеха да открият тематики и проблеми, които ги касаят, само че за тях към този момент е питано. Според обяснението на Янакиева, до момента кметът " не виждаше нещата ", т.е. не е разбирал за огромна част от проблемите, споделяни от хората посредством e-mail. Към сегашния миг всеки заложен въпрос през формата за контакт на обновеният интернет уебсайт на администрацията идва право при секретарката на Караиванов. Тя прави разпечатка на по този начин полученото известие и го предава на градоначалника. Той го преглежда, след което той го резюлира към отрасловия административен чиновник и се връща отговор до жителя.
Янакиева уточни, че в случай че повече асеновградчани алармират до общината с готовност да бъде основана секция с обществен конгрес, е допустимо да се обособи такава форма. Отворен остава въпросът тогава дали запитванията на Actualno.com в действителност доближат до кмета Емил Караиванов?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР