Жалбата, която английският шампион Манчестър Сити подаде в Спортния арбитражен

...
Жалбата, която английският шампион Манчестър Сити подаде в Спортния арбитражен
Коментари Харесай

Жалбата на Манчестър Сити все още дори не е започнала да се разглежда

Жалбата, която британският първенец Манчестър Сити подаде в Спортния трибунал в Лозана, ще се преглежда на по-късен стадий поради пандемията от ковид, с тази информация излезе през днешния ден "The Guardian ".

КАС към този момент отсрочи чуванията по три разнообразни проблема, а още 16 други са планувани до 18 май, като е доста евентуално огромна част от тях също да бъдат отсрочени. Случаят с жалбата на Манчестър Сити към момента не попада в листата на арбитражния орган.

Генералният секретар на КАС Матю Рийб съобщи, че в Лозана обмислят разнообразни разновидности за справяне със обстановката. Когато се касае за случаи, които изискват персонално чуване, то може да се състои при предпочитание на засегнатите страни. Изслушването може да се организира посредством видео или аудио връзка, в случай че участникът е от високорисков регион.

Когато обаче не става дума за лични случаи, решението може да се вземе и "единствено въз основа на писмените мнения, без да се организира чуване ".

Преди месец на „ жителите “ им бе издадена забран за присъединяване в евротурнирите за идващите две години и ги санкции с 30 милиона евро поради съществени нарушавания на правила за финансов феърплей.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР