Жалба в полицията за безпричинно нанесен му побой в дискотеката

...
Жалба в полицията за безпричинно нанесен му побой в дискотеката
Коментари Харесай

Ето кои са участниците в зверското меле в дискотеката на Ст. Шапков в Гоце Делчев

Жалба в полицията за неоснователно нанесен му побой в дискотеката на Станислав Шапков Gold Night Club подава дознателят от ГПУ Гоце Делчев Илия В. Той е станал обект на нахлуване от страна на Николай М. с прякор Черния и Костадин К. -Къри, чийто татко е прочут локален предприемач. Черния и Къри, който е първенец по карате, се нахвърлили на граничния служител на реда с обвинявания, че преди време той се държал неприятно с техен другар,разбра Struma.com.

След къс вербален конфликт почнал пикантен пердах, в който се намесили и други клиенти на нощното заведение. След всеобщия въргал дискотеката е опустошена.

Граничният служител на реда е с голям брой пострадвания по лицето, извадил е здравно удостоверение. С контузии са и останалите участници в багра, както и част от защитата на дискотеката, в която не за първи път се разиграват сходни конфликти.

Днес, водени от шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи Г. Кандев, в Гоце Делчев дойде бус с тежко въоръжени служители на реда от групата за задържане, евентуално, с цел да респектират гоцеделчевци,иначе по багра няма нищо прикрито и участниците са ясни още от нощес. Денят мина в разпит на очевидци.

П.Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР