Жаклин Джоса и семейството й бяха оставени в капан“ от

...
Жаклин Джоса и семейството й бяха оставени в капан“ от
Коментари Харесай

Жаклин Джоса „уплашена“, тъй като е „в капан“ на летището в Дубай сред бури с децата си

Жаклин Джоса и фамилията й бяха оставени „ в капан “ от проливния дъжд и наводненията в Дубай, с близки до звездата се притеснява, че може да се затруднят да се върнат вкъщи, както е планувано.

31-годишната актриса от EastEnders и брачният партньор, някогашната звезда на TOWIE Дан Осбърн, 32, описаха по какъв начин мечтаното им пътешестване се е трансформирало в „ призрачен сън “ с помощта на ужасяващите метеорологични условия.

Проливен дъжд удари страните от Персийския залив през последните дни, причинявайки неочаквани наводнения, които убиха 20 души и прекъснаха полетите на второто най-натоварено летище в света. Летище Дубай посъветва пасажерите в сряда да не се появяват, защото пистите са наводнени с вода.

Дубай, нормална туристическа дестинация за звезди и авторитетни хора, към момента не е записал нито един смъртен случай, само че бурите принудиха летищата да спрат интервенциите си и да анулират редица полети. На фона на хаоса се споделя, че Жаклин и Дан се тормозят да се приберат вкъщи от игр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР