Жаклин Бисе, с която през 1977 г. тръгна модата актриси

...
Жаклин Бисе, с която през 1977 г. тръгна модата актриси
Коментари Харесай

Първата в света Мис мокра фланелка снима филм у нас

Жаклин Бисе, с която през 1977 година потегли модата актриси да бъдат показвани по мокри фланелки, е у нас за фотосите на сантиментална драма, разбра HotArena.

Актрисата е от най-големите звезди на киното. Според осведомени фотосите на романтиката, за която тя е тук, минават в цялостна засекретеност, писа „ Телеграф “.. Но тя бе изловена от родния ловджия на звезди Христо Могилански, който не пропусна да се увековечи с нея и да възхвали славата й. Жаклин Босе, чиито имена звучат по френски и споделя, че особено за това се наложило да учи този език, прави ред иконични функции, като е била даже момиче на Джеймс Бонд в първия филм „ Казино Роял “ през 1967 година Оттогава тя се трансформира в секссимвол на Холивуд. Най-иконичната й роля от този интервал обаче е в „ Бездна “ през 1977 година на режисьора Питър Йейтс. Той трансформира в същински фетиш къпането на актрисата по фланелка. След това към този момент е съвременно да се къпят облечени актриси.

Плакати, изобразяващи нейното гмуркане, се продават като топъл самун. По-късно се появяват и състезания за хубост по мокри фланелки.

Жаклин Бисе в никакъв случай не се е омъжвала. Имала е връзки с доста известни мъже, някои от които са станали известни поради това, че са с нея. Тя, дружно с Максимилиан Шел, е кръстница на Анжделина Джоли.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР